Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indiansilla edessä huippumatsit SB Vaasaa ja Blue Foxia vastaan

 

Indiansilla edessä huippumatsit SB Vaasaa ja Blue Foxia vastaan


Westend Indians pelaa kauden ensimmäisen vierastuplaviikonlopun, kun joukkue matkaa lauantaiksi Vaasaan ja jatkaa sieltä sunnuntaiksi sarjaykkösen Blue Foxin testiin Uusikaarlepyyhyn. Kaikki kolme joukkuetta ovat ennen viikonloppua divarissa sijoilla 1-3, joten edessä on kauden tähän asti kovimmat haasteet, kun Indians lähtee hakemaan täyttä pistepottia vieraskentiltä.

Viime viikonloppuna Indians otti kotihallissaan 18-6 voiton Blackbirdsistä, mutta aivan täydellistä kenraalia ottelusta ei tullut ajatellen tulevaa tuplaviikonloppua.

-Viimeksi saatiin ainakin ylivoima toimimaan. Ottelussa 18 tehtyä maalia lämmittää toki, mutta tuomarisekoilun jälkeen ensisijainen tavoite oli vain saada peli pelattua, kommentoi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen edellisen ottelun tapahtumia.

Tähän asti Indiansin otteluohjelmassa kaikki vieraspelit on käyty yksittäisinä matkoina. Nyt edessä on kauden ensimmäinen kahden ottelun pelimatka.

-Äärimmäisen mukava lähteä reissuun. Saadaan keskittyä koko viikonloppu salibandyyn ja mennä sen ehdoilla. Ollaan joukkueen kanssa paljon yhdessä. Hyvillä fiiliksillä lähdössä matkaan, kertoo Laurikainen.

Ensimmäisellä kierroksella Indians voitti SB Vaasan 7-6 ja tasasi pisteet Blue Foxin kanssa lukemin 9-9. Otteluista on jo vierähtänyt tovi, mutta Indians on valmistautunut tulevaan viikonloppuun katsomalla molempien otteluita videolta.

SB Vaasa pelaa hienossa pisteputkessa, sillä joukkue on pelannut jo yhdeksän peliä ilman tappioita. Joukkueen maaliero + 40 on sarjan toiseksi paras ja koko sarjan pistepörssin kärjestä löytyy peräti kolme vaasalaista: Joona Kukko (18 + 33), Tero Saaristo (25+18) ja Hannu Palomäki (23+19). Indiansin pelaajista Valtteri Kainulainen (18+25) on sarjan kahdeksanneksi tehokkain.

-Lauantaina vastassa on kuntopuntarin kovin joukkue. On ollut kiva katsoa heidän peliään. Esitykset ovat olleet maalirikkaita kumpaankin päähän ja vauhdikasta peliä ennakoin myös seuraavaksi. Uskon, että lauantaina pelataan avoimempi ottelu kuin sunnuntaina, ennustaa Laurikainen.

-Joona Kukon kentän kanssa pitää olla tarkkana koko ajan, lisää Laurikainen.

Sunnuntaina joukkue siirtyy Vaasasta Uusikaarlepyyhyn ja vastassa on sarjan kovin joukkue Blue Fox. Myös Siniketut pelaavat tuplaviikonlopun, kun joukkue hioo kuvioita sarjajumbo Merikosken kustannuksella lauantaina ainoana tähtäimenään treenata sunnuntain kärkimatsiin. Edellisenä viikonloppuna Blue Fox haki 5-4 vierasvoiton Steelersistä. Pelin jälkeen joukkueen päävalmentaja Markus Åbb latasi Merikoski-pelin olevan tulevan viikonlopun otteluista vaikeampi joukkueelleen. Ylen haastattelussa joukkueen hyökkääjä Robin Holländer myöntää kuitenkin asian todellisen laidan ja ennakoi Indiansin antavan kovan vastuksen.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen näkee Blue Foxin olevan ansaitusti sarjajohtajana. Joukkue puolustaa todella kurinalaisesti ja sarjan paras maalivahti Mikael Enlund on pelannut joukkueen kaikki 17 ottelua.

-Blue Fox luottaa omiin vahvuuksiin, jotka löytyy puolustamisesta ja pallottomasta pelaamisesta. Meidän tehtäväksi jää pitää tempoa yllä sunnuntaina, tietää Laurikainen.

Sarjataulukossa Indians on vain pisteen Blue Foxin takana ennen viikonlopun otteluita. Sunnuntaina Tähtihallin katsomo on varmasti ääriään myöten täynnä ja sarjan parasta kotikeskiarvoa (326) pitävä Blue Fox haluaa näyttää parasta osaamistaan kotiyleisön edessä. Ennakolta yksi divarin kevään kovimmista kamppailuista käydään sunnuntaina!

Lauantaina 26.1. kello 16.00 SB Vaasa – Indians
Sunnuntaina 27.1. kello 16.00 Blue Fox – Indians

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää