Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oilers lähetti mestarit kesälomalle jo puolivälierissä

Oilers lähetti mestarit kesälomalle jo puolivälierissä

Salibandyn Suomen mestari vaihtuu. Kaksi perättäistä SM-kultaa vieneen Seinäjoen Peliveljien kausi päättyi tällä kertaa jo puolivälieriin kun Oilers Espoosta löi SPV:n kotonaan 1-0 ja jatkaa välieriin voitoin 3-1. Paikkansa välierissä on jo varmistanut SSV. Muissa pareissa Happee johtaa Tapanilan Erää ja Classic Indiansia vastaan voitoin 2-1.

Tänään illan ainoa maali Tapiolan Urheiluhallissa nähtiin toisen erän alussa kun Casper Pfitzner pommitti pallon  Tapio Kinnusen syötöstä maalin alakulmaan.
Kolme minuuttia myöhemmin Oscar Hänninen sai yrittää johdon kasvattamista rangaistuslaukauksesta, mutta SPV-vahti Jarno Ihme seurasi harhautukset loppuun asti.

Sekä Jarno Ihme että nollapelin Oilersin maalissa torjunut Tomi Ikonen onnistuivat tänään erinomaisesti, ja kilpaa keräsivät mustelmia myös laukauksia peittäneet kenttäpelaajat.

- Meillä oli alusta asti enemmän ratkaisuvoimaa ja enemmän taitoa tässä sarjassa, Oilersin valmentaja Teemu Varis luetteli.
- Lisäksi meidän puolustuspelaaminen on ollut parempaa ja meillä on valtakunnan paras maalivahti.
Varis aloitti Oilersin päävalmentajana vain 62 päivää ennen pudotuspelien alkua.
- Otin tärkeimmäksi tehtäväksi tehdä joukkueen fysiikalle sen, mitä fysiikalle tässä kohtaa pystyy tekemään. Toiseksi meidän piti nostaa joukkueen yhtenäisyyttä eri tasolle, jotta voimme näissä oikeissa peleissä menestyä, Varis kertoi.

Putoaminen ensimmäisellä kierroksella ei voi olla mestareille muuta kuin shokki, mutta SPV:n valmentaja Tommy Koponen otti pettymyksen vastaan tyylikkäästi.
- Pitää sanoa Oilersin kunniaksi se, että en muista, että olisimme koskaan jääneet pudotuspeleissä nollille. Kaverilla oli oikenlaista puolustamista. Varmasti Oilersilla on nyt samanlaista löytämisen riemua kuin mitä oli meillä, kun pari vuotta sitten menimme ensimmäistä kertaa välieriin, Koponen pohti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Esport Oilers - logo

Esport Oilers - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää