Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Esport Oilersilla tappiollinen paluu liigapeleihin

 

Esport Oilersilla tappiollinen paluu liigapeleihin


Esport Oilersin valmentaja Mika Heinonen oli pettynyt joukkueensa peliesitykseen miesten Salibandyliigassa Tampereen Classicia vastaan. Oilers hävisi perjantaina pelatun ottelun maalein 6–8 kotiluolassaan Tapiolan Urheiluhallissa. Yksi liigan suurimmista ennakkosuosikeista väänsi väkisin voiton päätöserän osumillaan. Näin Classic palasi komeasti liigapeleihin salibandyn Champions Cupissa pelaamiensa otteluiden jälkeen. Oilers sen sijaan valmistautui otteluun huolella tauon aikana, mutta hyvistä treeneistä huolimatta pisteet matkasivat nyt Tampereelle.

– Tämä oli surkein peli meiltä. En ole näin huonoa peliä meiltä nähnyt pitkään aikaan, vaikka olimmekin voittokannassakin kiinni, Mika Heinonen puhisi.

Oilers väänsi ottelussa tasaväkisesti kolmanteen erän asti, sillä peli ehti olla tasan 6-6 ennen kuin vastustaja hoiti homman kotiin. 6–7-voittomaalin iski vieraille Sami Johansson.

– Lahjoitimme pisteet vastustajalle. Ihan käsittämättömiä virheitä meiltä päätöserässä. Ei tällä peliesityksellä ansaitse saada pistetä, mutta ei kaverikaan pistetään ansainnut. Molemmat joukkueet olivat nyt todella surkeita, Heinonen sanoi.

Esport Oilersin ykköstykki oli kolme maalia paukuttanut Oscar Hänninen. Häntä maalitehtailu ei paljon lohduttanut tappion jälkeen.

– Totta kai se on niin. Tietenkin on kivaa tehdä maaleja, mutta ei sillä ole väliä, jos joukkue häviää. Kyllähän tämä oli meiltä surkea peli, Hänninen sanoi.

Classicin leirissa pisteitä mätettiin laajalla rintamalla. Kaksi maalia tehnyt Veli-Matti Luukko oli tyytyväinen täyteen pistepottiin. – Tämä oli siinä mielessä meiltä hyvä ottelu, että se oli nousujohteinen. Alussa meillä oli vaikeaa, mutta paransimme jatkuvasti, Luukko tuumi.

Oilersin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Esport Oilers - logo

Esport Oilers - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää