Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle. 

19-vuotias Jasper Juuti on alkujaan TPS:n kasvatti. Juuti aloitti viime kautensa Turussa TPS:n paidassa, mutta siirtyi joulukuussa loppukaudeksi Sveitsiin NLB-seura Floorball Thurgauhun.

- Sveitsi oli hieno kokemus ja nautin siellä olosta. Sain paljon vastuuta ja onnistumisia, eli sitä mitä lähdin sieltä hakemaan. Myös kielitaito kehittyi.

Nyt Juuti palaa Suomeen ja Espooseen, jossa nuorta hyökkääjää odottaa uusi seura sekä uusi ympäristö.

- Hyvät ja odottavaiset fiilikset, mukavahan Suomeen on palata pelaamaan pienen visiitin jälkeen. Oilers osoitti kiinnostusta pitkään ja joukkue on nuorekas ja urheilullisesti eteenpäin pyrkivä ryhmä, niin koin tämän tosi hyväksi paikaksi kehittyä. Myös Santahaminassa alkava armeija vaikutti asiaan, Juuti avaa seuravalintaa.

Kaudella 2018-19 ensimmäiset askeleensa Salibandyliigassa ottanut Juuti kertoo olevansa voitontahtoinen pelaaja.

- Se tulee näkymään treeneissä ja peleissä. Vahvuudet kuuluvat pallolliseen pelaamiseen ja maalintekoon.

Uudesta joukkueesta Juutilla on jo positiivinen vaikutelma. Henkilökohtaiseksi tavoitteeksi hän nostaa pelipaikan vakiinnuttamisen Öljymiehissä sekä kehittyä kokonaisvaltaisesti. Myös joukkueen tavoite on nuoren hyökkääjän mukaan selvillä.

- Oilers on yksi liigan kärkijoukkueista, niin totta kai joukkueen tavoitteena pitää olla mestaruus. Henkilökohtaisia tavoitteita on päästä vakiinnuttamaan pelipaikka joukkueessa, kehittyä ja sitä kautta menestymään. Tavoitteena omalla uralla on myös pelata miesten maajoukkueessa.

Kuten varmasti moni muukin, myös Juuti odottaa innolla hetkeä, jolloin kaukaloon pääsee jälleen pelaamaan voitosta ja sarjapisteistä.

- Odotan tulevasta kaudesta hyvää, koska joukkueena meillä on täydet mahdollisuudet mestaruuteen saakka. Selvitään tästä korona-ajasta ja syksyllä aletaan taas tappelemaan pisteistä, Juuti mainitsee lopuksi. 

Päättyneellä kaudella Sveitsissä NLA-seura HC Rychenberg Winterthuria edustanut Tuomas Iiskola on jo kokenut liigapelaaja. 27-vuotias vasen laitahyökkääjä on kuluttanut liigakenttiä 207 ottelun edestä Tapanilan Erän ja EräViikinkien paidassa, ja nyt edessä on kahden Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen uran kymmenes Salibandyliigakausi.  

Myös Iiskola saapuu Öljymiehiin hyvällä fiiliksellä ja uutta ympäristöä innolla odottaen. Joukkueesta löytyy tosin rutkasti entuudestaan tuttuja pelaajia sekä oma pikkuveli Heikki Iiskola.

- Ehkä suurin syy oli, että Heikki pelaa täällä. Tykkään treenata kovaa ja täällä siihen on loistavat mahdollisuudet. Myös suurin osa pelaajista ja valmentajat ovat tuttuja, niin uskon että pääsee helposti mukaan.

Iiskolat pääsevät pelaamaan nyt ensimmäistä kertaa Salibandyliigassa samassa joukkueessa yhtä aikaa. Vastakkain pelimiehet ovat taistelleet useamman kerran, mutta yhteisiä kokemuksia ei ole vielä päässyt kertymään.  

- Heikki on vähän sellainen taiteilijaluonne himassa ja kentällä, ja itse olen vähän rauhallisempi ja suoraviivaisempi. On meissä paljon samoja piirteitä, mutta kuitenkin aika erilaiset persoonat. 

Iiskola debytoi Salibandyliigassa kaudella 2009-10. Uran paras pistesaldo löytyy kaudelta 2013-14, jolloin 25 ottelua tuottivat 58 pistettä. Yhteensä tehopisteitä 207 ottelusta on kertynyt 282.

- Vahvuudet painottuu pitkälti hyökkäyspäähän, joten tuon ainakin leveyttä sinne. Toivon mukaan saisin koko jengille lisää treenimotivaatiota omalla esimerkillä.

Muutama viikko sitten Suomeen Sveitsistä palannut Iiskola odottaa hyvillä fiiliksillä uutta kautta ja uuden joukkueen tapaamista. Iiskola kertoo lopuksi, että myös kesken jäänyt salibandykausi antaa lisävirtaa alkavalle kaudelle.

- Kaikille jäi varmasti paljon hampaankoloon, niin uskon että nälkää riittää ensi kaudeksi.

Öljymiesten päävalmentaja Heikki Luukkonen on mielissään Oilersin uusista pelaajista. Luukkonen mainitsee, että vaikka Juuti on päässyt kahden kauden aikana pelaamaan parikymmentä ottelua Salibandyliigassa, se lopullinen läpimurto on vasta tulossa.

- Menneellä kaudella Juuti sai esimakua vakioroolista aikuisten peleistä Sveitsissä. Juutilla on erinomainen laukaus ja hän on tottunut ratkaisemaan otteluita junioritasolla. Pelirohkeus, lajitaidot ja -liike ovat hyvät myös pienessä tilassa. Vahvuudet ovat kiistattomat ja kuten kaikilla nuorilla pelaajilla kehityskohteitakin riittää.

- Herran katseessa on kuitenkin sellainen palo, että töitä kehittymisen eteen tehdään tosissaan joka päivä. Uskon, että Juutilla on lähivuosina edellytykset kehittyä Salibandyliigan huipulle.

Luukkosen mukaan Oilers saa Tuomas Iiskolasta esimerkillisen urheilijan ja pelaajan, joka sopii joukkueen pelitapaan mainiosti.

- Tuomas Iiskola on tunnettu tinkimättömänä harjoittelijana. Kaukalossa hänen vahvuutensa ovat nopeus ja erinomainen laukaus. Uskon, että Tuomas tuo ryhmäämme yhden tavoitteellisen huippu-urheilijan ja nostaa arjen laatua sekä vaatimustasoa entisestään. Öljymiesten run&gun-peliin Iiskolan urheilullisuus ja pelilliset vahvuudet osuvat erinomaisesti.

Lähde: Esportoilers.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Esport Oilers - logo

Esport Oilers - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHeikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää