Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians haki pisteet Raumalta

 

Indians haki pisteet Raumalta


Westend Indians matkusti sunnuntaina Raumalle, jossa joukkue kohtasi Divarin kolmospaikalta SalBan. Joukkueet olivat tasapisteissä ennen illan ottelua ja Raumalla nähtiinkin tasaväkinen taisto. Kolmanteen erään lähdettäessä vierasjoukkue Indians johti 3-2, mutta SalBan iskettyä kolmesti joutui Indians takaa-ajoasemaan tilanteessa 5-3. Lopulta kuitenkin Indians osoitti vahvuutta nousemalla 7-5 vierasvoittoon.

SalBa piti Indiansin maaleitta ensimmäisessä erässä ja onnistui itse kahdesti maalinteossa. Ottelun avausosuma syntyi ajassa 5.51, kun laukaus oikealta ohittaa Indians-maalissa toista kertaa tällä kaudella torjuneen Mikko Kirvesniemen. Indiansillakin on jokunen tontti, mutta todellisia tuhannen taalan paikkoja ei nähdä.

Ajassa 14.56 SalBalle tuomitaan rangaistuslaukaus, kun Lauri Westerholm joutuu pelastamaan pallon maalialueelta korkealla mailalla. Kirvesniemi näyttää parasta osaamistaan ja oikea-aikaisella vastaantulolla saa pelattua pallon pois Tomi Lahden lavasta. Indians kuitenkin alivoimalle ja tämän erikoistilanteen aikana SalBa kuittaa kahden maalin johtoon.

Toisen erän alkuun Indians tulee pirteästi ja vieraiden avausosuman laukoo Toni Koskela Eino Pesun esityöstä. Syöttöpiste on Pesun ensimmäinen piste Divarissa. Kaksi minuuttia myöhemmin Pesu tarjoilee jälleen ja nyt pallon reppuun iskee Miika Mertaniemi. Mikael Sievänen teki vahvan esityön Indiansin 2-2 tasoitusmaaliin. Ennen toista erätaukoa Sami Niskanen ronkkii keskialueella ja passitetaan boksiin jatkuvasta väärästä pelitavasta. Alivoimalla kuitenkin Ilkka Mutanen hassuttaa kotijoukkuetta ja iskee lopulta Indiansin ottelussa ensimmäisen kerran johtoon.

Kolmannen erän alun paras maalitilanne tulee Indiansille, mutta SalBa-puolustus siivoaa pallon viivalta. Ajassa 47.10 iskee kotijoukkue 3-3 tasoituksen ja vain 17 sekuntia myöhemmin on pallo jälleen Indians-maalissa ja taululla SalBan 4-3 johtolukemat. Ottelun jälkeen Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen, että ei käyttänyt aikalisää tässä vaiheessa, sillä vieläkin parempi ajankohta seurasi hetken kuluttua.

Tilastollisesti sarjan heikointa alivoimaa esittänyt SalBa onnistuu yllättämään Indiansin ylivoimakentän ja huudattaa yleisöä siirtymällä ottelussa 5-3 johtoon ajassa 51.12. Tähän paikkaan Indians käyttää aikalisänsä ja saman ylivoiman aikana kapteeni Timo Salminen kaventaa tilanteeksi 5-4.

Valtteri Kainulainen tuo Indiansin tasoihin, kun ottelua jäljellä vajaa viisi minuuttia ja kun enää alle kaksi minuuttia on taulussa on Jussi Huovisen vuoro täräyttää Indians 6-5 johtoon. Lopussa SalBa hakee tasoitusta kuudella viittä vastaan, mutta Ilkka Mutanen sinetöi ottelun Indiansille tinttaamalla pallon tyhjiin. Loppunumerot 7-5.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen näki, että joukkue ei pelannut kurinalaisesti koko ottelua.

-Vaikea alusta teki sen, että vähänkin kun nöyryys katosi tekemisestä, meni peli sählyksi.

-Jos oltaisiin pysytty pelisuunnitelmassa oltaisiin hallittu peliä. Kaverin 5-3 maalin jälkeen ei periaatteessa muutettu mitään, mutta saatiin nöyryys takaisin, kertoo Laurikainen.

-Loppu oli äärimmäisen hyvää tekemistä ja kova nousu joukkueelta.

SalBa oli vastustajana uusi Laurikaiselle ja Rauman suuntaan lähteekin kehut aktiivisesta pelitavasta.

-En usko, että moni hakee täältä pisteitä. Aktiivinen ja hyvä kotijoukkue on vaikea voitettava, näkee Laurikainen.

Miesten Divari alkaa olla puolivälissä, sillä Indians on kohdannut kaikki muut joukkueet paitsi Top Teamin, jota vastaan joukkue pelaa lauantaina 15.12.2012. Indians on sarjataulukossa toisena, kaksi pistettä Blue Foxia jäljessä.

Indiansin seuraava ottelu on torstaina 13.12.2012 pelattava Indians – PSS, joka on samalla juhlaottelu, sillä Indians täyttää 20 vuotta samana päivänä!

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää