Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians kohtaa lauantaina Blue Foxin

 

Indians kohtaa lauantaina Blue Foxin


Westend Indians nähdään tulevana lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella tositoimissa kotihallissaan Otaniemessä. Vastaan asettuu Blue Fox Uusikaarlepyystä, jolla on Indiansin tavoin kaksi voittoa avaustappion jälkeen plakkarissa. Ottelu on molemmille joukkueille viikonlopun ainoa peli, joten edeltävän viikon valmistautuminen on kohdennettu vain ja ainoastaan lauantai-illan otteluun.

Indians voitti edellisessä ottelussa M-Teamin lukemin 11-6. Erittäin vaiherikkaassa ottelussa nähtiin molempien joukkueiden osalta niin ylä- kuin alamäkiäkin. Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen käyneen maanantain videopalaverissa läpi erityisesti keskittymisen merkitystä.

-Ottelutapahtuma on pitkä pätkä ja 2,5 tuntia pitää jaksaa keskittyä koko ajan.

-Hyvin oltiin pystytty sisäistämään vastustajan heikkoudet ja vahvuudet. Kaksi erää pysytiin pelisuunnitelmassa, mutta tavoite tietysti kolme erää.

Lauantaina vastassa on Divarin kärkipäässä viime kaudet pelannut, hallitsevan Suomen mestari SPV:n farmiseura Blue Fox. Joukkueen paras pistemies Johnny Ojala on koko sarjan pistepörssissä sijalla 17 tehoin 3+4. Indiansin Sami Niskanen (6+2) ja Valtteri Kainulainen (2+6) mahtuvat juuri pistepörssin kärkikymppiin.

-Aiemmista kausista poiketen Blue Fox ei ole enää 1. kentän varassa, vaan pystyy pelaamaan laajemmalla rintamalla, näkee Laurikainen.

Miesten Divarissa joukkueilla on takana kahdesta neljään ottelua. Kärjessä ÅIF ja PSS ovat kolmen pelatun ottelun jälkeen sarjan ainoat tappiottomat joukkueet ja vastaavasti häntäpäässä FoSu ja TopTeam hakevat vielä avausvoittojaan.

-Sarjataulukko osoittaa, että tasaista on ja että lähes kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

-Peliin valmistautuminen ja vastustajan kunnioittaminen oikealla tavalla ovat isossa roolissa. Opittiin se kantapään kautta Porvoossa, muistuttaa Laurikainen.

Lauantaina 6.10. kello 18:00 Indians – Blue Fox

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää