Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians suurinumeroiseen voittoon Karhuista

 

Indians suurinumeroiseen voittoon Karhuista


Westend Indiansin avausviikonloppu jatkui sunnuntaina kauden toisella ottelulla. Poikkeuksellisesti Tapiolan urheilutalolla pelatussa ottelussa Indians sai vastaansa Karhut Porista. Perjantaina pahasti kuokkaan ottanut isäntäjoukkue tuli otteluun paremmalla asenteella ja piti viime kauden liigassa pelanneet porilaiset pois johtoasemasta. Hyvää tempoa ylläpitänyt Indians nakutteli porilaiset kumoon lukemin 12-4.

Indians aloittaa maalinteon kolmannella peliminuutilla, kun Joel Ekroos jakaa pallon hyökkäyspäädystä alaspäin Santeri Toropaiselle. Kauden ensimmäistä peliään pelaava Toropainen tällää vasemmalta Indiansin 1-0 johtoon.

Erän puolivälissä Karhut tasoittaa tilanteeksi 1-1, mutta heti seuraavassa vaihdossa Indians kolkuttelee jo porilaismaalilla. Tällä kertaa kuitenkin Ilkka Mutanen laukoo ohi maalista. Ajassa 13.16 Indiansilla on sisäänlyönti oikeasta laidasta ja Toropainen tarjoilee pallon Timo Salmiselle. Ei tarvitse olla kentän kovin kuti, mutta tarkkuudella menee ohi Porin maalissa torjuneen Arvid Vonkin. Pian on Kalle Tiitisen vuoro siirtää pallo reppuun alivoimalla ja vielä kun Lauri Westerholm laukoo viivasta taululle 4-1 alkaa perjantain maalinteko-ongelmat olla taaksejäänyttä historiaa. 16 sekuntia ennen ensimmäistä erätaukoa Karhut kaventaa ja tauolle mennään lukemissa 4-2.

Toisen erän alkuun Indians selvittää Tuomas Puhakan kahden minuutin rangaistuksen ja alkaa saada paremmin otetta pelistä. Kotijoukkue hallitsee palloa ja Karhut joutuu puolustuskannalle. Ottelun puolivälissä Valtteri Kainulainen taituroi pallon ilmasta sisään siirtäen Indians 5-2 johtoon. Vaikka toinen erä pelataan vähä maalisena on pelin ote siirtynyt täysin kotijoukkueelle. Erän lopussa Pietari Korhonen nousee oikealta ylös ja tarjoilee maalin eteen, josta päivän hienon ohjaus, kun Tiitinen iskee toisen osumansa ottelussa.

Kolmannen erän ensimmäisestä osumasta vastaa vierasjoukkue, kun tarkka kuti ylivoimalla uppoaa yläkulmaan. Tilanne 6-3. Vajaa kaksi minuuttia kavennuksesta, kun Rasmus Hellström iskee kauden ensimmäisellä osumallaan Indiansin jälleen neljän maalin johtoasemaan. Puoliminuuttia myöhemmin on Joel Markkolan vuoro iskeä uran ensimmäinen divarimaali ja Indians karkaa lopullisesti porilaisilta.

Maalinteossa onnistuvat vielä Toropainen, Jussi Huovinen sekä Indiansin kaksi viimeistä maalia kirjauttaa Sami Niskanen. Myös Karhut onnistuu kertaalleen, mutta lopputulos suvereeni 12-4 Indiansille.

Indians pystyi pitämään ottelussa tempoa yllä kolme erää ja erityisesti kahdessa jälkimmäisessä porilaisjoukkue alkoi jäädä kyydistä. Positiivista ottelussa oli myös maalinteon jakautuminen peräti yhdeksälle eri pelaajalle.

-Otettiin perjantain hölmöilystä oppia ja lähdettiin otteluun työnteon kautta, kertoi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

-Ensimmäisessä erässä oli havaittavissa vielä vähän samoja merkkejä kuin Porvoossa, mutta toiseen ja kolmanteen erään saatiin ne pois. Pallolliseen peliin tarvitaan vielä rauhallisuutta, pitäisi lopettaa sählääminen pallon kanssa, tiivisti Laurikainen seuraavan viikon teemoja.

Indiansin pelit jatkuvat lauantaina 29.9., kun joukkue matkaa liiganousijaksi povatun M-Teamin vieraaksi Ruskeasuolle.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää