Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TsSKA:n Smodis ja Holden ovat toipumassa Honka-peliin

 
TsSKA:n Smodis ja Holden ovat toipumassa Honka-peliin

TsSKA Moskovan viime viikkoina jo varsin pitkäksi venynyt sairaslista on lyhentynyt lupaavasti ennen ensi keskiviikkona Barona Areenalla pelattavaa VTB United-liigan ottelua Espoon Honkaa vastaan.
Pitempään sivussa ollut takamies JR Holden, 31, palasi jalkavamman jäljiltä jo maanantaina joukkueensa harjoitusvahvuuteen, johon on nyt liittynyt myös Matjaz Smodis, 34.
205-senttisellä slovenialaishyökkääjä Smodisilla ilmeni sydänvaivoja ja mies on tutkittu perusteellisesti viimeisten kymmenen päivän aikana - varmuuden vuoksi niin Venäjällä kuin Serbiassakin.
Lääkärit vahvistivat, että Smodisin sydän on siinä kunnossa, ettei hänelle ole esteitä jatkaa komeaa uraansa täydellä teholla.

Miljoonamiehiä

Kuudessa pelaamassaan VTB-liigan ottelussa keskimäärin 12 pistettä tehnyt ja neljä levypalloa ottanut Smodis lukeutuu Euroopassa pelaavien koripalloilijoiden ehdottomaan palkkaeliittiin.
Smodisin vuosikohtainen palkka liikkuu arviolta noin 2,5 miljoonassa eurossa. Epäviralliselta top-20 -listalta Smodisen edeltävät löytyvät vain Olympiakosin Josh Childress (4,6 miljoonaa euroa) ja Theo Papaloukas (3,6), sekä Barcelonan Juan Carlos Navarro (2,9).
Muista TsSKA:n pelaajista Ramunas Siskauskas (2,0) on seitsemännellä, Trajan Langdon (1,6) 16. ja Victor Khryapa (1,6) 17. sijalla. Moskovan miljoonamiehistä Siskauskasin pelaaminen Honkaa vastaan on vielä vailla varmistusta.
Siskauskas loukkasi akillesjänteensä viime lauantaina pelatussa Venäjän Superliigan paikallisottelussa Triumphia vastaan, jonka kotijoukkue TsSKA vei nimiinsä numeroin 90-62.
Lääkäreiden arvion mukaan Siskauskasin kuntoutusjakso kestää noin kaksi viikkoa.
Maanantaina uudeksi päävalmentajakseen kokeneen Jonas Kazlauskasin pestannut TsSKA pelaa Hongan - ToPo perjantaina Kisahallissa - tavoin yhden ottelun ennen keskiviikon kohtaamista.
TsSKA matkustaa lauantaina Krasnodariin Lokomotiv Kubanin vieraaksi. Venäjän Superliigan kärkipaikalla on Unics, jonka Honka kohtaa VTB-liigan viimeisessä ottelussaan 16. maaliskuuta Kazanissa. TsSKA ja Lokomotiv jyskyttävät Venäjän pääsarjassa tasapistein Unicsin takana.

Hongan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Honka - logo

Espoon Honka - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää