Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

 
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Kaunisto allekirjoitti sopimuksen Hongan kanssa maanantaina.

- On erittäin hienoa liittyä Hongan kaltaiseen menestyvään organisaatioon, odotan ensi kautta innolla ja uskon, että meillä tulee olemaan kasassa mestaruuteen kykenevä joukkue. Lisäksi tämä sopimus mahdollistaa minulle asumisen Helsingissä, joka on siviilielämäni kannalta tällä hetkellä paras ratkaisu, toteaa Kaunisto.

204-senttinen Kaunisto pelasi kauden 2010-2011 Kouvolan Kouvoissa tehoilla 13,9 pistettä ja 10,6 levypalloa ottelua kohden. Levypalloissa Kaunisto oli sarjan toiseksi paras levypallopelaaja.

Hongan puolelta syntyneeseen sopimukseen ollaan erittäin tyytyväisiä.

- Ville oli yksi siirtomarkkinoiden mielenkiintoisimmista nimistä, ellei mielenkiintoisin. Hänen perässään oli moni muukin seura. Olen erittäin iloinen, että Ville päätti siirtyä Honkaan, iloitsee Hongan manageri Sampsa Rekonen.

Kopio jatkaa Hongassa

Jo viime kaudella Honkaa edustanut Villematti Kopio, 19 on solminut Hongan kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen. Kopio pelasi viime kaudella Hongassa 43 ottelua tehden 3,5 pistettä ja ottaen yhden levypallon ottelua kohden.

- Olen iloinen, että saan jatkaa kasvattajaseurassani. Honka pystyy tarjoamaan minulle monipuoliset kehittymismahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaankentilläkin, kertoo Kopio.

Hongalla on kovat odotukset Kopion suhteen.

- Villematti on yksi Korisliigan ehdottomasti kovimmista tulevaisuuden nimistä. Hänellä on potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi. Villematti on hieno esimerkki siitä työstä, jota junioriseura Tapiolan Hongassa tehdään, kertoo Rekonen.

Jukka Matinen siirtyy Kotkaan

Honka ja Hongan monivuotinen kapteeni Jukka Matinen ovat hyvässä yhteisymmärryksessä päättäneet purkaa sopimuksen, joka kattoi vielä ensi kauden.

- Tässä vaiheessa uraani katsoin fyysisen kunnon ja fyysisen harjoittelun elintärkeäksi ja viime kausi osoitti sen, että kahden sarjan pelaaminen on erittäin raskasta. Kauden jälkeen puhuin Kotkan valmentaja Ekströmin kanssa ja heillä oli tarjota minulle hyvä paketti seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Totta kai viettämäni vuodet Hongassa olivat erittäin hienoja ja haluan kiittää koko organisaatiota ja faneja näistä hienoista vuosista, mutta nyt on uusien haasteiden aika Kotkassa, kertoo Matinen.

- Jukka on ollut iso osa Hongan menestystarinaa 2000-luvulla ja haluan kiittää Jukkaa näistä yhteisistä vuosista ja toivotan Jukalle kaikkea hyvää uran jatkolle. Toivottavasti näemme Jukan Korisliigakentillä vielä pitkään, kertoo Hongan manageri Sampsa Rekonen.

Hongan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Honka - logo

Espoon Honka - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Villematti Kopio

5.3.1992
Tiedot

Jukka Matinen

6.11.1978
Tiedot


Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää
Sarcevic siirtyy Honkaan - Iisalolle pitkä jatkosopimus

Sarcevic siirtyy Honkaan - Iisalolle pitkä jatkosopimus

Korisliigassa pelaava Espoon Honka on solminut kaksi merkittävää pelaajasopimusta.

Lue lisää