Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappio Lahdesta

 
Tappio Lahdesta

Pelicans-Blues 5-2

Ensimmäiseen erään Blues lähti melko pirteästi, mutta melko pian pääsivät isännätkin peliin mukaan.  Bluesin kohtaloksi avauserässä koituivat jäähyt ja Janne Tavi. Pelicans-hyökkäjä pääsi hyödyntämään sekä Jani Lajusen että Toni Kähkösen kakkoset. Oli Bluesillakin omat paikkansa, mutta toiseen erään oli kuitenkin lähdettävä kahden maalin takaa-ajo asemasta.

Toinen erä oli valitettavasti numerollisesti lähes yhtä huono. Se jatkui siitä mihin edellisessä jäätiin: Bluesin mies jäähylle ja isännille ylivoimamaali. Jäähyllä istui Aleksi Laakso ja maalintekijänä pääsi kunnostautumaan ”oma koira” Jarkko Immonen. Erän puolivälissä Nathan Robinson pääsi kaventamaan, mutta ilo jäi kovin lyhyeksi. Vain seitsemän sekuntia kavennuksen jälkeen pääsi isäntien Marko Pöyhönen sutimaan päädystä ponnahtaneen kiekon verkon perille. Peli 4-1 ja Tämä riitti Iiro Tarkille, jonka tilalle tolppien väliin luisteli Mikko Tolvanen. Lisämaaleja ei toisessa erässä enää nähty, niinpä päätöserään lähdettiin melkoisen kehnoista asemista.

Kolmannen erän alkuun saatiin mitä tarvittiin, eli kavennus. Toni Kähkönen pääsi Ville Varakkaan hyvästä syötöstä lyömään vieraat ylivoimalla kahden maalin päähän. Valitettavasti tämän enempää ei espoolaisten toimesta maaleja enää nähty. Hyviä paikkoja oli mm. Lajusen veljeksillä, mutta kun ei kiekko maaliin uppoa niin ei uppoa. Päätösluvut 5-2 pääsi tekemään tyhjään espoolaismaaliin ottelun hahmo Janne Tavi, joka siis teki uransa ensimmäisen hattutempun.

Vahvasti varamiehisenä otteluun lähtenyt Blues ei siis saanut pisteitä Lahdesta mukaansa. Valitettavasti näin, sillä tällä tuloksella haaveet suorasta pudotuspelipaikasta ovat kaatumassa. Onneksi ei tätä tappiota tarvitse jäädä pitkään ihmettelemään, tuleehan jo torstaina kotona vastaan ”rakas vihollinen” IFK. Odotettavissa on kiihkeä kamppailu pisteistä ja kunniasta.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniKähkönen

Toni Kähkönen

29.9.1986 Vaasa
Tiedot

AleksiLaakso

Aleksi Laakso

16.3.1990 Seinäjoki
Tiedot

Nathan Robinson

31.12.1981 Scarborough, ONT
Tiedot

IiroTarkki

Iiro Tarkki

1.7.1985 Rauma
Tiedot

MikkoTolvanen

Mikko Tolvanen

14.7.1988 Vantaa
Tiedot

VilleVarakas

Ville Varakas

13.2.1984 Helsinki
Tiedot


Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää