Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Komeita maaleja ja epävirallista historiaa

 
Komeita maaleja ja epävirallista historiaa

GFT:n kone käynnistyi hitaasti runkosarjan viimeisessä kotiottelussa Mad Maxia vastaan.

Ottelun ensimmäisistä hetkistä asti oli selvää, kumman joukkueen tahdissa ottelua tultaisiin pelaamaan. Mad Max kuitenkin taisteli oman maalinsa edessä urheasti ja vastoin käsikirjoitusta rikkoi kuparisen ensimmäisenä. Hienon kuvion päätteeksi Joni Niskavaara pääsi sijoittamaan pallon kotijoukkueen maaliin.

GFT lisäsi kierroksia ja sai pallon vihdoin Max-maaliin minuuttia myöhemmin. Jarkko Reinikan sivallus otti kimmokkeen ja yllätti Max-vahti Juha Ojanperän onnekkaasti etukulmasta.

Mad Max pysyi ottelussa mukana hyvän puolustuksensa ansiosta aina toisen jakson toiselle puoliskolle asti. GFT:n karkumatkan aloitti Risto Salmi, joka pääsi tuikkaamaan pallon tyhjään maaliin Teemu Terhon ja Jani Modigin upeasta esityöstä. Viisi minuuttia edellisestä ja Terho osui itse Ville Lindgrenin syötöstä.

GFT:n neljäs osuma oli historiallinen. Ville Spangarin hienon yksilösuorituksen päätteeksi laukoma 4-1-osuma oli samalla seuran 1000. pääsarjamaali. GFT:n viralliseen historiankirjoitukseen osuma ei kuitenkaan vaikuta, sillä noista tuhannesta osumasta 218 ensimmäistä tehtiin FC Hongan nimissä. GFT:n tuhannetta liigamaalia odotellaan siis vielä ainakin kausi tai pari.

Viimeisen runsaan minuutin aikana GFT takoi taululle vielä kolme osumaa, jotka lähtivät Terhon, Timo Lumivaaran ja Pekka Sihvolan jaloista.

Ottelun parhaana pelaajana palkittu Teemu Terho (2+2) oli tyytyväinen ottelun loppuhetkiin, mutta soimasi joukkuettaan hieman tahmeasta alusta.

- Viimeiset viisi minuuttia olivat meiltä erittäin hyvää peliä. Etenkin ensimmäinen jakso oli meiltä kuitenkin aika nihkeä esitys, vaikka toki Maxitkin puolustivat hyvin.

Voittonsa ansiosta GFT siirtyi sarjataulukon kärkipaikalle maalieron turvin. GFT pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa ensi viikonloppuna Porissa. Tuon ottelun voittaminen merkitsisi todennäköisesti myös runkosarjan voittoa, sillä GFT:n voittaessa Ilveksen olisi voitettava KaDy vähintään kahdeksalla maalilla. Mikään ei kuitenkaan ole vielä varmaa, sillä myös Tervarit vaanii kahden pisteen päässä ja pelaa niin ikään runkosarjan voitosta päätöskierroksella.

- Runkosarjan voitto on tavoite ja nyt se on omissa käsissä. Meillä on kova draivi päällä, joten tästä on hyvä lähteä viimeiselle kierrokselle tavoittelemaan runkosarjan voittoa, Terho sanoi.

GFT:n tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Golden Futsal Team - logo

GFT - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Someron Voima juhlii SM-pronssia

Someron Voima juhlii SM-pronssia

Futsal-Liigan pronssiottelussa Someron Voima kaatoi Espoossa Golden Futsal Teamin rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Lue lisää
GFT:n kausi jatkuu välierissä

GFT:n kausi jatkuu välierissä

GFT onnistui katkaisemaan vääntämällä niukan voiton tasaisesta ottelusta.

Lue lisää
GFT murskasi Ilveksen vieraskentällä

GFT murskasi Ilveksen vieraskentällä

GFT otti selvän voiton Ilveksestä ja on nyt voiton päässä jatkopeleistä. Joukkue teki seitsemän maalia ja jokaisen viimeisteli eri pelaaja.

Lue lisää
GFT:lle täydet pisteet Joutsasta

GFT:lle täydet pisteet Joutsasta

GFT osoitti vahvaa peliä Sievissä lauantaina ja jatkoi sitä myös Joutsassa vieden ottelun selvin lukemin nimiinsä.

Lue lisää
GFT kaatoi Sievin vahvan esityksen jälkeen

GFT kaatoi Sievin vahvan esityksen jälkeen

Kapteeni Panu Autio sytytti joukkonsa vahvaan menoon Keski-Pohjanmaan lauantaiehtoossa.

Lue lisää