Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Töllikkö ja Meyer Esport Oilersiin

Töllikkö ja Meyer Esport Oilersiin

 

Esport Oilers on tehnyt kaksi kovan luokan pelaajahankintaa. Puolustaja Risto Töllikkö sekä puolustajana että hyökkääjänä pelaava Niclas Meyer siirtyvät Öljymiehiin. Töllikkö, 24, siirtyy Divariin pudonneen NST:n riveistä ja Meyer, 32, Viikingeistä.

Molemmat miehet olivat luonnollisesti innoissaan uusista sopimuksistaan.

- Hyvät fiilikset tottakai. Halusin joukkueeseen, jossa on hyvä mahdollisuus menestyä ja samalla pääsee myös itse kehittymään pelaajana, Töllikkö sanoi.

- Fiilikset tosiaan todella katossa. Pitkän viime kauden jälkeen olin henkisesti melko loppu, mutta Oilers-sopimuksen myötä olen taas intoa täynnä, Meyer kertoi.

Töllikkö pelasi viime kaudella NST:n riveissä tehden runkosarjassa 26 ottelussa 22 pistettä. Kun lappeenrantalaiset tippuivat kauden päätteeksi Divariin, oli Töllikön siirtyminen muualle lähes varma asia. 

- Kauden jälkeen tuli pohdittua seuraavaa osoitetta ja Oilers otti yhteyttä. Hyvä päätös oli mielestäni siirtyä Espooseen, Töllikkö kertoi.

Mies nostaa vahvuusalueikseen fysiikan ja laukauksen. Töllikkö pystyy pelaamaan niin puolustavassa kuin hyökkäävässä roolissa. 

- Oilers pääsi viime kaudella lähelle mestaruutta, ja tällä kaudella on siis tavoitteena voittaa se mestaruus. Henkilökohtaisella tasolla on tarkoitus kehittyä pelaajana ja olla mukana Suomen MM-kisaryhmässä joulukuussa.

Töllikkö piti kauden jälkeen viikon verran vapaata harjoittelusta. Sen jälkeen mies on harjoitellut enimmäkseen fysiikkaa sekä on käynyt myös NST:n lajiharjoituksissa. 

Meyer palaa Oilersiin

Niclas Meyer pelaa Oilersiin muutaman Viikingit- ja SSV-vuoden jälkeen. 

- Olen monipuolinen ja nopea pelaaja, ja pystyn pelaamaan sekä hyökkääjänä että puolustajana. Viikingeissä pelasin paljon keskushyökkääjänä, mutta Oilersissa olin aikoinaan enemmän puolustaja.

Meyer kertoi, että Viikinkien fuusio Tapanilan Erän kanssa oli raskas paikka. Siirto EräViikinkien riveihin ei tuntunut miehen mukaan oikealta. 

- Oilersilla on erittäin kilpailukykyinen joukkue, ja lisäksi he osoittivat selkeästi alusta asti, että haluavat minut joukkueeseensa. 
Meyer on vanha Öljymies. Nyt mies tulee uutena pelaajana seuraan, mutta tuttuja kasvoja on paljon ympärillä.

- Viime Oilers-ajoilta on hienoja muistoja. Joukkueessa on paljon samoja pelaajia kuin ennen seuranvaihtoani.

Kuten Töllikkö myös Meyer nostaa ensi kauden suurimmaksi tavoitteekseen mestaruuden.

- Joukkuetasolla tavoitteet ovat todella korkealla, etenkin viime kauden hopeamitalin jälkeen.

Meyer on harjoitellut kevään aikana jo omatoimisesti. Joukkueen kanssa harjoittelu alkaa ensi viikolla.

Oilersin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Esport Oilers - logo

Esport Oilers - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää