Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indiansille niukka 7-6 kotivoitto SB Vaasasta

 

Indiansille niukka 7-6 kotivoitto SB Vaasasta


Westend Indiansin miesten edustusjoukkue kohtasi lauantai-iltana Otahallissa SB Vaasan (ent. Woodcutters). Ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraskentällä pelannut vaasalaisryhmä otti kaksi kertaa johtoaseman ottelun aikana, mutta Indians onnistui viimeistelyssä ratkaisevilla hetkillä SB Vaasaa paremmin ja nappasi 7-6 kotivoiton. Kuuden pelatun ottelun jälkeen Indiansilla on yhdeksän sarjapistettä.

Indians aloittaa maalinteon ennen ensimmäisen vitosen täyttymistä, kun Ilkka Mutanen laukoo pallon SB Vaasan maalivahdin kautta sisään. Vierasjoukkue tasoittaa ylivoimalla Sami Niskasen istuessa kahden minuutin rangaistusta kädellä pelaamisesta. Tasoitusmaalin jälkeen peli aaltoilee päästä päähän, kunnes Koskela joutuu pysäyttämään kaverin vastahyökkäykseen lähdön keskialueella jäähyn arvoisesti.

SB Vaasa onnistuu myös toisella ylivoimalla ja siirtyy ottelussa 1-2 johtoon. Erän puolivälissä nähdään Valtteri Kainulaiselta vahva yksilösuoritus, kun Kainulainen saa pallon puolustuksesta Timo Salmiselta ja lähtee nousuun. Kainulainen painaa vasenta laitaa hyökkäysalueelle ja vahvasti suojaten kohti maalia ujuttaen pallon rystyltä ohi maalivahdin. 2-2 tasatilanteessa edetään ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän alussa Samu Nikkinen näyttää, miksi lattoi viikolla mailat vaihtoon. Nyt onnistuu maalinteko ja Indians siirtyy ottelussa 3-2 johtoon. Johtoasema kestää tasan 14 sekuntia, kun on ykköskentän vuoro ottaa miinusta maalinjälkeisestä vaihdosta.

Ottelun puolivälissä vierasjoukkue ottaa jälleen johtoaseman, mutta hölmöilee pian kaksi jäähyä ja Indians pääsee pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Ennen illan ottelua koko sarjan toiseksi huonointa ylivoimaa esittänyt Indians onnistuu, kun Kainulainen tinttaa lähivaparista 4-4 tasoituksen ja ehtii vielä toisen rangaistuksen aikana siirtymään johtoon Miika Mertaniemen osumalla. Toisen erän viime sekunneilla Vaasalaispelaajista Kari-Matti Viinamäki pääsee kokeilemaan tasoitusta rangaistulauksesta, mutta Indiansin maalilla Marek Öige torjuu yrityksen. Toiselle erätauolle mennään Indiansin maalin johtoasemassa lukemissa 5-4.

Indians pelaa jälleen vahvan kolmannen erän alun ja siirtyy kahden maalin johtoon, kun Tuomas Mustonen laukoo kauden ensimmäisen maalinsa Tuomas Puhakan esityöstä. Ottelun voittomaali syntyy ajassa 52.35, kun Samu Nikkinen nostaa Indiansin 7-4 johtoon illan toisella osumallaan. Vierasjoukkue kaventaa vielä kahdesti, mutta loppukiristä jää puuttumaan se viimeinen vaihde ja Indians pitää johtoaseman ilman suurempaa paniikkia. Loppunumerot 7-6 Indiansille.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen kahteen sarjapisteeseen, vaikka jälleen joukkue teki ottelun maalien valossa melko tiukaksi.

-Tärkeät kaksi pistettä, mutta vähän turhan jännäksi meni.

-Ensimmäisen erän 5vs5-vaihdot oli ihan ok, samoin pelaaminen toisen erän lopussa ja kolmannen erän alussa. Edelleen sohlataan myös kuitenkin pallon kanssa. Tänään vastahyökkäyksiä oli paljon, mutta huonoa viimeistelyä ja välillä myös kaveri pääsi meidän hyökkäyksen jälkeen iskemään nopealla, kertoi Laurikainen ottelutapahtumista.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää