Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indiansilla tupalviikonloppu

 

Indiansilla tupalviikonloppu


Westend Indians pelaa tulevana viikonloppuna ensin lauantaina kotihallissaan SB Vaasaa vastaan ja matkaa sunnuntaina Kuopioon SB Welhojen vieraaksi. Viiden pelatun ottelun jälkeen Indiansilla on seitsemän sarjapistettä ja joukkue on Divarin sarjataulukon kolmannella sijalla.

Indiansin alkukauden esityksiä on leimannut ailahtelevaisuus ja joukkueella on edelleen haussa ehjä 60 minuuttinen. Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen olevan kuitenkin aikataulussa uudistetun pelisysteemin kanssa.

Viimeiset viikot joukkue on käynyt läpi pallollista tekemistä ja Laurikainen odottaa viikonlopulta vahvaa suorittamista.

-Toivon, että pystytään hallitsemaan pallon kanssa järkevästi ja luomaan maalipaikkoja, että ei oltaisi vain karvauksen ja pelinkääntöjen varassa.

Erikoistilannepelaaminen ei ole vielä osoittautunut Indiansin vahvuudeksi, sillä esimerkiksi ylivoimalla Indians sarjan toiseksi huonoin joukkue. Yhden ylivoimamaalin syntyyn Indians tarvitsee reilu seitsemän minuuttia, kun sarjan tehokkain ÅIF iskee vajaan kahden ja puolen minuutin kuluessa.

Viikonloppuna Indians kohtaa kaksi aktiivista joukkuetta. SB Vaasa on pelannut yhden ottelun Indiansia vähemmän ja kerännyt kolme voittoa sekä tappion. Vaasalaiset ovat aloittaneet sarjan peräti neljällä kotiottelulla ja vasta nyt joukkue lähtee ensimmäisen kerran vieraskentälle pelaamaan.

-Mielenkiintoinen sarjaohjelman alku ollut vaasalaisilla, tässä vaiheessa on jo varmaan ihan mukava päästä muuallekin pelaamaan. SB Vaasa on yksi sarjan aktiivista peliä suosivista joukkueista, joten saadaan hyvä peli aikaiseksi, ennakoi Laurikainen.

Sunnuntaina Indiansilla on edessä kauden ensimmäinen pitkä pelireissu. Sarjanousija SB Welhot isännöi joukkueiden kauden ensimmäistä kohtaamista. Welhojen alkukausi meni ensimmäisen ottelun tasapelin jälkeen niukkojen tappioiden merkeissä, mutta viime viikonloppuna joukkueen kurssi kääntyi ja kahdesta ottelusta irtosi kolme pistettä.

-Sarjanousija Welhot on lähtenyt erittäin aktiivisen pelin kautta sarjaan ja tolppien välistä löytyy myös melko aktiivinen kaveri, lähettää Laurikainen terveiset Welhojen maalivahti Petri Leschille.

Lauantaina 20.10. kello 18:00 Indians – SB Vaasa
Sunnuntaina 21.10. kello 18:00 SB Welhot – Indians

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää