Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians voitti Blackbirdsin harjoitusottelussa

 

Indians voitti Blackbirdsin harjoitusottelussa


Westend Indians kohtasi Blackbirdsin maanantai-iltana harjoitusottelussa Keravalla. Joukkueiden syksyn ensimmäinen kohtaaminen pelattiin tasaisissa merkeissä ja lopulta Indians kirjautti voiton yhden maalin erolla lukemin 5-4.

Indians sai alun nukahduksen jälkeen kiinni kenttätapahtumista ja kaksi ensimmäistä erää mentiin Indiansin hallitessa palloa. Kolmanteen erään lähdettiin Indiansin 5-3 johtoasemassa. Kotijoukkue onnistui kaventamaan kertaalleen, mutta tasoitus jäi tällä kertaa näkemättä, vaikka lopussa Blackbirds kokeili taitojaan myös kuudella viittä vastaan.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ei ollut tyytyväinen joukkueensa peliin. Yksi merkittävä tekijä löytyi takana olevasta kolmen päivän vapaasta. Edellinen yhteinen tapahtuma on edellisen viikon torstailta ja vapaa viikonloppu näkyi joukkueen esityksessä.

-Valmistautuminen tähän otteluun ei ollut täydellistä, alla oli kolmen päivän vapaa. Nyt ainakin tiedetään, että vapaiden päälle ei pystytä heti lähtemään pelille. Oli huonoa reagoimista ja huonoa pallollista tekemistä. Omaan piikkiin menee harjoitusohjelman suunnittelu, myöntää Laurikainen.

-Positiivista oli, että saatiin luotua riittävä määrä puolittaisia maalipaikkoja, mutta muuten tämä ottelu oli pieni askel taaksepäin.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää