Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bluesin TPS-viikonloppu alkaa vieraissa

 

Bluesin TPS-viikonloppu alkaa vieraissa


Blues ja TPS mittaavat toisensa kahdesti saman viikonlopun aikana. Ottelupari alkaa perjantaina Turusta ja jatkuu sunnuntaina Espoossa. Blues-valmentaja Mikko Saarinen näyttää sarjaohjelman laatijalle varovaista peukkua.

”Tällaiset otteluparit ovat hakemalla haettuja ja ihan piristäviä. Sitä samaahan se on kevään pudotuspeleissä. Perjantain valmistautumiseen tupla ei vaikuta millään tavalla. Merkitys tulee ensimmäisen pelin jälkeen, kun sama joukkue kohdataan uudestaan 48 tunnin jälkeen.”

Turkuhallissa Bluesin kokoonpanoon liittyy nimekäs ”paluumuuttaja”. Elitserienissä 670 ottelua pelannut ja 347 tehopistettä takonut ruotsalaissentteri Joakim Eriksson tulee Bluesin joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Bluesin kannattajille Eriksson on tuttu mies. Kaudella 2005-06 hän pelasi Espoossa huipputehokkaan kauden keräten 58 ottelussa 49 tehopistettä. Perjantaina Eriksson ottaa paikan kakkosketjusta, Huhtalan ja Lammassaaren välistä.

”Eriksson saapui Espooseen silmät kiiluen ja intoa täynnä. Hän tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Odotukset ovat maltillisia, mutta pitkässä juoksussa odotamme ilman muuta myös tulosta”, Saarinen sanoo.

Erikssonilla on hyvä pelituntuma, sillä mies pelasi kauden alun Elitserieniä Linköpingin joukkueessa. Myös TPS vahvistuu perjantaina, kun kevään MM-kisoissakin esiintynyt kanadalaispuolustaja Mario Scalzo liittyy joukkueeseen niinikään kauden loppuun kestävällä sopimuksella.

Pekka Virran luotsaaman turkulaisjoukkueen peliä Saarinen luonnehtii intensiiviseksi. Kovalla työnteolla TPS on napsinut viimeisillä kierroksilla myös voittoja. Ne ovat olleet niukkoja, joten maalikarkeloita näiden joukkueiden välille on tuskin odotettavissa.

”Alkukauden vaikeudet näkyvät vielä TPS:n pelissä. Kiekollinen peli on aika paljon yksinkertaisempaa, mitä Virran peli oli parhaimmillaan KalPa:ssa. Maalivahti Aleksis Ahlqvist tuntuu olevan hyvällä pelipäällä, ja joukkueessa on kova taistelutahto. Siinä Virta on hyvä, psyykkamaan joukkuettaan.”

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TommiHuhtala

Tommi Huhtala

7.12.1987 Tampere
Tiedot

Petri Lammassaari

6.8.1985 Eurajoki
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää