Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viime kevään finalistit kohtaavat Helsingissä

 

Viime kevään finalistit kohtaavat Helsingissä


Bluesin vieraskiertue jatkuu lauantaina Helsingissä, kun edessä on viime kevään finaalin uusinta. Latausta riittää, sillä vastassa on tuttuja miehiä – puolin ja toisin.

Bluesin joukkueessa luistelee kolme viime kevään mestaria: Teemu Ramstedt, Joni Töykkälä ja Ari Vallin. Heidän lisäkseen laatikkoon hyppää toista kymmentä hopeamitalistia, joilla on vähintään yhtä kova halu osoittaa kaapin paikka. IFK-penkin takana on monivuotinen Blues-valmentaja Petri Matikainen. Perhosia vatsassaan?

”On ihan hyvä, että päästään pelaamaan tämä peli heti alta pois. Finaalin uusinta tuo varmasti oman lisälatauksensa, mutta kyllä siihen silti keskitytään yhtenä pelinä muiden joukossa. Totta kai arvostan ja kunnioitan kyseistä päävalmentajaa. On hienoa pelata hänen joukkuettaan vastaan”, Matikaisen saappaisiin hypännyt Blues-luotsi Lauri Marjamäki sanoo.

Blues avasi kauden vierasvoitolla Lahden Pelicansia vastaan samaan aikaan, kun IFK menetti pisteet Jokereiden vieraana.

”Pystyttiin pelaamaan kurinalaisesti kaikilla neljällä ketjulla. Kiekottomat tekivät kovaa työtä, ja vastustaja joutui rikkomaan. Vaikka ylivoima ei tuottanut maaleja, jaksettiin kärsivällisesti. Lopussahan se sitten palkittiin enemmän kuin hienosti”, Marjamäki kiittelee.

Lahdessa molemmat joukkueet puolustivat hyvin. Bluesin maalissa Petri Koivisto sai hienon startin ehtimällä kiekon eteen 21 kertaa. Koostumusten osalta lauantaille ei ole odotettavissa isompia muutoksia.

”Ketjut toimivat hyvin. Vasta maanantaina koottu Lammassaari-Miettinen-Huhtalakin kunnostautui heti maalinteossa. Katsotaan pari kolhua aamulla, mutta suurempiin muutoksiin ei ole tarvetta”, Marjamäki lupaa ja tiedostaa, että vastassa on liigan suurin mestarisuosikki.

”Otetaan avausottelusta hyvät asiat mukaan ja lähdetään pelaamaan hyvää lätkää. Vastassa on laadukas joukkue, ja fokuksen on oltava huippuluokkaa. Enkä todellakaan näe mitään syytä etteikö se sitä olisi.”

Alkavalla kaudella lauantaipelit palaavat normaaliin aikaan. Kierros käynnistyy klo 17, mutta IFK ja Blues kohtaavat nyt poikkeuksellisesti jo tuntia aiemmin.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää