Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oilers julkisti 20 pelaajaa

 
Oilers julkisti 20 pelaajaa

Espoon Oilers lähtee tulevaan sarjakauteen nuorekkaalla ja nälkäisellä joukkueella, jossa on hyvä yhdistelmä nuoruutta ja kokemusta. Joukkueen runko on hyvin pitkälti viime kauden pronssijoukkueen pohjalta rakennettu. Oilers-miehistö on siis tulevallakin kaudella selkeästi liigan ”omavaraisin” joukkue eli seuran NG-Akatemian juniorituotannon hyvää tulosta.

Joukkue on aloittanut kesäharjoittelun isolla ryhmällä ja vahvan peruskuntokauden rakentaminen on hyvässä vauhdissa, mikä takaa jälleen hyvät pohjat vahvaan fyysiseen liikkeeseen myös tulevan kauden liigapeleissä. Näin ollen myös ensi kauden peleissä tullaan varmasti näkemään liukkailta öljymiehiltä sitä tuttua kovaa liikettä sekä aktiivista ja viihdyttävää peliä.

Oilersin liigajoukkueen valmennustiimi on uudistunut viime kaudesta. Mika Heinonen toimii alkavalla kaudella päävalmentajana ja hänen apunaan valmennustiimissä on Sami Koskinen. Heinonen valmentaa öljymiehiä kolmatta kautta ja hän luotsasi viime kauden päävalmentaja Akseli Ahtiaisen ja Jani Ahosen kanssa joukkueen SM-pronssille. Koskinen on tuttu Oilers-pelaaja sekä -valmentaja monien vuosien ajalta. Samin meriittilistalta löytyy pelaajana Oilersin väreissä 1 SM-kulta, 2 hopeaa ja 1 pronssi. Koskisella on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura myös valmentajana NG-Akatemian juniorijoukkueissa.

Joukkuetta rakennetaan edelleen ja sopimusneuvottelut ovat vielä käynnissä muutaman pelaajan kanssa. Oilers pelaa alkavan kauden ensimmäiset harjoitusottelunsa elokuun lopussa Sveitsissä Heineken Cup -kutsuturnauksessa, missä joukkue aloitti kautensa myös viime syksynä.

Oilersin sopimuspelaajat 2011-2012
Maalivahdit: Niko Nordström, Tommi Kekkonen, Tuomas Ruippo.

Puolustajat: Sami Huvinen, Henri Uronen, Oliver Wardi, Ilari Talvitie, Juhana Särkelä, Rasmus Markelin.

Hyökkääjät: Oscar Hänninen, Jussi Piha, Matias Kaartinen, Niko Raunio, Perttu Pajukoski, Niclas Meyer, Santeri Lindfors, Tuomo Rännäli, Casper Pfitzner, Markus Olkkonen, Sylvester Raikamo.

Valmentajat: Mika Heinonen ja Sami Koskinen.
Huoltajat: Timo Kolehmainen ja Tapio Tuominen.
Joukkueenjohtaja: Juha Ruippo.
Managerit: Leslie Wardi ja Jaakko Hintikka.

Oilersin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Esport Oilers - logo

Esport Oilers - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää