Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo avasi pistetilinsä JIPPOa vastaan

 
FC Espoo avasi pistetilinsä JIPPOa vastaan

FC Espoo pelasi kotikentällään 1-1 (0-0)-tasapelin Jipon kanssa.

Ottelu eteni espoolaisten ennakoiman kaavan mukaan. Kotijoukkue piti enemmän palloa ja vieraat pelasivat fyysisesti ja satsasivat erikoistilanteisiin. Kotiyleisö näki aktiivisen ja positiivisen FC Espoon.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa pallo saatiin jo hyvän vastahyökkäyksen päätteeksi tolppaan.

Reilun tunnin kohdalla Kalle Vasse sai pallon laidassa ja lähti pelaamaan boksiin. Todennäköisesti keskitykseksi tarkoitettu pallo upposi kuitenkin tyylikkäästi takatolpan kautta ohi Jippo-vahti Mikko Ikosen.

72. minuutilla Jippo pelasi pallon 16:a alueelle, jossa espoolaispakki lähti puolustamaan hieman hätäisesti ja täten väärin ottein. Pallo vietiin pilkulle. Näin vieraat pääsivät tasoittamaan tilanteeksi 1-1 Petteri Rönkön toimesta.

Jippo pääsi lopussa vielä yrittämään kolmea pistettä, kun tuomari vihelsi jälleen rangaistuspotkun. Pallo pelattiin korkeana boksiin, jossa espoolainen odotti aikeissaan purkaa tilanne jalalla. Hyökkääjä tulikin palloon päineen, jolloin tuloksena oli illan toinen rankkari. Timo Aaltonen torjui tällä kertaa Rönkön yrityksen.

- Kaksipiippuinen juttu. Pelattiin hyvin, johdettiin eikä ollut mitään hätää. Annettiin harmillisesti vastustajalle kaksi rankkaria, päävalmentaja Jussi Nuorela pohti.

- Olen toki tyytyväinen, että Timo torjui rankkarin ja saimme tasurin. Muuten pelissä ei kyllä ollut mitään hätää. Olimme pallollisessa pelaamisessa selkeästi parempi joukkue. Pelimme oli maalin jälkeen ihan kontrollissa, joten johtoaseman menettäminen turhan takia harmittaa siinä mielessä. Toki olisi voitu vielä hävitäkin. Loppujen lopuksi täytyy olla tyytyväinen.

Espoon peli on parantunut kauden myötä. Alku sarjalle ei ollut ruusuinen, kun ennakkosuosikki Lahti pääsi kotonaan pyörittämään luvuiksi 3-0. Tuon jälkeen Nuorelan nuori joukkue on kuitenkin saanut oman pallollisen pelinsä paremmin kuosiin.

- Pelasimme jo Oulussa ihan hyvin. Puolustuksellisesti tämä peli oli hyvä. Kyllä me ihan oikeassa sarjassa ollaan, Nuorela naurahti lopuksi.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Aaltonen

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot

Kalle Vasse

Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää