Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hongan on hotkaistava Korihait ruotoineen päivineen

 
Hongan on hotkaistava Korihait ruotoineen päivineen

Espoon Hongan koripallomiehistöä ja sen päävalmentajaa Pekka Salmista on kiehautettu tällä kaudella monissa, kansainvälisissäkin liemissä. Tosin todellisessa liemessä Honka on vasta silloin, jos Uudenkaupungin Korihait välttää sunnuntaina Tapiolassa Salmisen virittämän koukun ja siirtyy puolivälieräsarjassa 2-0 -johtoon. Hongassa ei tosin tällaista vaihtoehtoa tunneta.
Suunnitelma on se, että Honka pistää petokalaa pataan ja hotkaisee Korihait ruotoineen päivineen kotiyleisönsä edessä kurvaillakseen tiistaina autokaupunkiin puntit tasan.
Sunnuntain kotipeli on pakko voittaa ja Pohitullin pirullinen taika murtaa, tai muuten peliväline vaihtuu rantapalloon.
- Vaihtoehtoja ei ole tosiaankaan olemassa. Meille kelpaa sunnuntaina vain ja ainoastaan voitto, alleviivaa lyhyille yöunille jäänyt Hongan päävalmentaja Pekka Salminen.

“Sunnuntaina ei kannata varoa enää yhtään mitään!”

Salminen on kelannut perjantain ottelun nauhaa väsymättä.
- Joo, eipä tässä ole paljoa nukuttu, huokaisi aamukahvipöydästä tavoitettu Salminen.
Hongan 18 pisteen tappioon päättyneen pelin nauha vahvisti Salmisen verkkokalvoille sen, mikä oli aistittavissa jo Pohitullin noidankattilassa.
- Olimme aivan liian varovaisia ja passiivisia. Taktiikkamme oli epäonnistunut, sillä emme saaneet päälle riittävää aggressiivisuutta. Sunnuntaina ei kannata varoa enää yhtään mitään. Korihait puraisi Hongan halki, poikki ja pinoon levypalloilla sekä vapaaheitoilla.
-  Se on selviö, että homma on ohi, jos jatkamme levypallopeliä sillä tasolla. Tietenkin se on helppoa sanoa, mutta kyllä meidän on pelattava paljon kovempaa. Selitykset saavat nyt loppua, lataa Salminen.

Hongan härkä on ärsytetty

Hongan härkä ja monen aiemman taistelun henkilöitymä John Williamson on kärsinyt käsivammasta, joka jätti jälkensä vielä ensimmäisen puolivälieräottelun suoritukseen.
Salminen uskoo, että sunnuntaina kaikki on tältäkin osin toisin.
- Williamson painaa kyllä sisulla loppuun asti. Siitä ei ole epäilystäkään. Salminen luo katseensa myös Tapiolan Urheiluhallin lehtereiden suuntaan.
- Näitä pelejä on odotettu ja kyllähän Espoossa on siksi paljon koripalloperinteitä, että sielläkin tiedetään tarkoin missä mennään. Nämä kaverit tarvitsevat nyt apuja myös yleisöltä, tähdentää Salminen.
2. puolivälieräottelu Honka-Korihait sunnuntaina klo 17.

Hongan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Honka - logo

Espoon Honka - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää