Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians isännöi Blackbirdsiä lauantaina

 

Indians isännöi Blackbirdsiä lauantaina


Westend Indians pelaa jälleen kotikaukalossaan, kun lauantaina Otahallille saapuu Blackbirds Keravalta. Viime lauantaina Indians otti kauden ensimmäisen jatkoaikavoiton, kun M-Team kaatui lukemin 6-5 ja joukkueen kotitaika pitää yhä, sillä Indians on ollut voittamaton kotihallissaan.

Sarjataulukossa Blackbirds on pelannut peräti kolme ottelua Indiansia enemmän, mutta on viisi pistettä sarjakakkosta jäljessä. Viime viikonloppuna kaksi tappiota kärsinyt keravalaisryhmä tulee sisuuntuneena Indiansin kimppuun.

-Viime viikonloppuna kaverilla meni paljon maaleja omiin. Nyt Blackbirds pitänee oman pään tiiviinä ja iskee erityisesti vastahyökkäyksillä, ennustaa Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Indians on aloittanut kevätkauden peli per viikko -tahdilla. Ensimmäisestä ottelusta tuli takkiin Porissa yhden maalin erolla ja viime lauantaina joukkue otti arvokkaan jatkoaikavoiton paikallisvastustajasta. Lähtökohdat tulevaan kamppailuun ovat hyvät, sillä joukkue on päässyt jälleen harjoittelemaan pallollista tekemistä.

-Joulutauon jälkeen Karhut-pelissä meille tuli taantuma pallottomassa pelaamisessa, mutta M-Team-peliin saatiin sitä parannettua. Nyt on jälleen keskitytty pallolliseen peliin, joka oli kieltämättä aika huonoa viime lauantaina, kertoo Laurikainen joukkueen teemoista viikon harjoituksissa.

Ei Indiansin pallollinen tekeminen kuitenkaan täysin lapsenkengissä ollut edellisessä ottelussa lukuisista pallonmenetyksistä huolimatta. Joukkue iski kuusi maalia ja kaikki lähtivät eri pelaajien lavasta. Maalinteossa onnistuivat Markus Markkola, Tuomas Mustonen, Samu Nikkinen, Sami Niskanen, Eino Pesu sekä jatkoaikamaalin iskenyt Lauri Westerholm.

Lauantain vierasjoukkueen pelaajista peräti kolme on koko sarjan pistepörssin TOP10-listalla. Mikko Piippo, Petri Pyysing ja Jyri Laine ovat tehneet yhteensä 130 tehopistettä. Indiansin kolmen tehokaimman yhteenlasketut tehot ovat 87 pistettä. Joukkueiden yli- ja alivoimatilastot ovat lähes samaa luokkaa eikä erikoistilanteita ole varaa kummallakaan tarjota toiselle.

-Blackbirds on tehopisteissä selkeästi kolmen kaverin varassa ja varmaan yritetään jonkinlaiset päällystakit heille löytää lauantaina. Ylivoimalle ei parane kaveria päästää, joten boksista on pysyttävä poissa, muistuttaa Laurikainen.

Indians on sarjataulukossa toisella sijalla, vain pisteen päässä sarjakärki Blue Foxista. Indians on iskenyt runkosarjassa 139 maalia ja päästänyt 89, maaliero + 50 on sarjan paras. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat ovat Valtteri Kainulainen (17+24), Ilkka Mutanen (15+9) ja Sami Niskanen (15+7).

Miesten edustusjoukkueen pelaajat vierailevat seuran D-F-juniorijoukkueiden harjoituksissa torstaina 17.1. ja samalla pelaajat jakavat edustuksen fanikortteja junioreille. Fanikortti pitää sisällään kolme erilaista kilpailua liittyen edustuksen kotiotteluissa käymiseen. Lisäksi kortilla pääsee yksi aikuinen puoleen hintaan jokaiseen kevään kotiotteluun!

-Kummipelaajapäivä on varmasti meidän pelaajille positiviinen kokemus ja hienoa, kun päästään suoraan harjoitustapahtumiin mukaan. Mielenkiintoista nähdä, ehtivätkö juniorit jo tulevana lauantaina kotikatsomoon kannustamaan. Kaikilla meillä on edelleen mielessä joulukuun juhlaottelu, jossa lähes 400 Heimon kannattajaa täyttivät katsomon, muistelee Laurikainen.

Lauantaina 19.1. kello 18:00 Indians – Blackbirds

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää