Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Honka heittää playoff-vaihteen sisään KTP-Basketia vastaan

 
Honka heittää playoff-vaihteen sisään KTP-Basketia vastaan

Tapiolan Urheiluhallin parketilla viritellään lauantaina väkevästi playoff-pelien tahtia, kun Espoon Honka ja KTP-Basket iskevät yhteen runkosarjan viimeisen kierroksen merkeissä.
- Ottelu on meille tärkeä ja sillä on iso merkitys. Tämä on meille viimeinen mahdollisuus saada playoff-rytmistä kiinni, painottaa Hongan päävalmentaja Pekka Salminen.
Honka käynnistää puolivälierät ensi perjantaina Uudenkaupungin Korihaiden pakeilla Pohitullissa, mutta KTP:n osalta ensimmäisen pudotuspelivaiheen vastustaja jalostuu vasta lauantaina. Kymenlaakson keväisen kuuma derby Kouvoja vastaan olisi ainakin ajatuksena varsin kiehtova.
Runkosarjan kakkossija ei ole enää kokonaan Kotkan omissa kynsissä, sillä tasapisteisiin päädyttäessä Joensuun Kataja veisi pitemmän korren keskinäisten pelien perusteella. Runkosarjan urakkansa Uudessakaupungissa paketoivalla Katajalla ja KTP:llä on molemmilla plakkarissaan 60 sarjapistettä päätöskierroksella lähdettäessä.

Matinen, Williamson ja Wilson pelaavat varmuudella

Honka haki viime keskiviikkona Salon Vilppaasta voiton kotimaisin voimin ja ilman aloitusviisikon pelaajiaan.
KTP:tä vastaan Honka saanee jalkeille lähes parhaan mahdollisen miehistönsä lukuun ottamatta Tuomas Iisaloa, jonka toipuminen reisivammasta sujuu aikataulussa. Myös Corey Belserin pelaamista varjostaa vielä hienoinen kysymysmerkki.
- Matinen (Jukka), Williamson (John) ja Wilson (Jamar) pelaavat varmuudella lauantaina. Nilkkaansa potevan Belserin tilanne on vielä avoin, kertoo Salminen.
Salminen on vakuuttunut siitä, että Honka on valmis playoff-peleihin, kun h-hetki koittaa ensi viikolla.
- Nuoremmat pelaajamme saivat vahvistuksen keskiviikkona Salossa siitä, että he osaavat pelata. Kokeneempi kaartihan tietää sen omalta osaltaan.

Barret on häärinyt Hongan harmina

Ray Ailuksen luotsaama KTP on osoittautunut Hongalle tällä kaudella todella hankalaksi vastustajaksi. Kotka on ainoa nippu, jota espoolaisryhmä ei ole kyennyt kukistamaan.
KTP on vienyt nimiinsä kolme keskinäistä numeroin 112-91, 97-91 ja 81-73. Kanadalaislaituri Sefton Barret on häärinyt näissä peleissä kerta toisensa jälkeen Hongan harmina pistein 31, 29 ja 20.
- KTP:n on tehnyt meille hankalaksi vastustajaksi nimenomaan Barret. Hänen pitää kiinnittää paljon huomiota, jolloin muille jää tilaa, toteaa Salminen.
Ja näitä muitahan runkosarjassa eniten pisteitä mättäneelle Kotkalla tosiaankin piisaa kokeneiden Jerald Fieldsin ja Jeb Iveyn malliin. Fields on joukkueensa kovin levypallomies ja Ivey on puolestaan ruokkinut Barrettia ja kumppaneita 3,6 koriin johtaneen syötän keskiarvolla. Honka-KTP lauantaina poikkeuksellisesti jo 16 alkaen.

Hongan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Honka - logo

Espoon Honka - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Corey Belser

22.11.1982
Tiedot

Tuomas Iisalo

28.7.1982
Tiedot

Jukka Matinen

6.11.1978
Tiedot

Pekka Salminen

Tiedot

John Williamson

19.8.1986
Tiedot

Jamar Wilson

22.2.1984
Tiedot


Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää