Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pitkä viikonloppu Tampereella

 
Pitkä viikonloppu Tampereella

SM-liigan runkosarjaa on jäljellä seitsemän kierrosta. Niistä peleistä Blues pelaa vieraskaukalossa peräti viisi. Seuraavaksi ohjelmassa on pitkä viikonloppu Tampereella: torstaina Tappara ja lauantaina Ilves.

”Tavoitteet ovat edelleen kuuden sakissa. Suora pudotuspelipaikka vaatii onnistumisia, mutta on aivan mahdollinen. Tietyiltä osin peliä on pystyttävä parantamaan, ja huomenna on taas mahdollisuus siihen”, sanoo Blues-valmentaja Lauri Marjamäki.

Molemmat tamperelaiset ovat sarjassa Bluesin takana. Ilves hengittää niskaan ja Tappara taistelee kynsin hampain viimeisestä pudotuspelipaikasta. ”Tappara on varmasti vaarallisimmillaan, sillä joukkue meni häviämään tiistaina todella ison pelin. Tässä vaiheessa kautta jokainen piste on tärkeä. Jos ja kun joukkue haluaa vielä nousta pudotuspeleihin, nyt on sen aika”, Marjamäki sanoo.

Blues jatkanee ilman suurempia kokoonpanomuutoksia. Huonot uutiset liittyvät Roope Rantaan, jonka peukalo meni ympäri Jyväskylässä Eric Perrinin käsittelyssä. Ranta leikattiin tänään keskiviikkona, ja hänen osaltaan kausi on ohi. Oskari Korpikarin paluuta odotetaan parin viikon sisällä ja mies ehtinee runkosarjan päätöskierroksille. Valtteri Virkkusen ennuste ei ole aivan niin valoisa, mutta paluutoiveitakin on sikäli kun kausi jatkuu pitkälle.

Torstaina Blues-leirissä juhlitaan Santeri Heiskasta, 33, jolle illan peli on 500. SM-liigaottelu. Heiskasen ura alkoi Espoon Jääklubista. Ensimmäiset SM-liigaottelunsa hän merkkautti viimeisellä A-juniorikaudellaan Kiekko Espoon paidassa. Sen jälkeen saldot ovat karttuneet HIFK:n, Jokereiden ja Pelicansin riveissä, kunnes ympyrä sulkeutui ja mies palasi Espooseen kaudelle 2006-07.

”Sanella on nyt menossa viides kausi Espoossa. Kokenut pelaaja on lunastanut paikkansa. Joukkueen sisällä hän on tärkeä liideri, joka rauhoittaa ja tuo koppiin hyvää energiaa”, Marjamäki kuvailee illan juhlakalua.

Seuraava kotiottelu
Blues - HIFK to 3.3. klo 18.30 Barona Areena.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Santeri Heiskanen

13.4.1977 Helsinki
Tiedot

OskariKorpikari

Oskari Korpikari

5.4.1984 Oulu
Tiedot

LauriMarjamäki

Lauri Marjamäki

29.5.1977 Tampere
Tiedot

ValtteriVirkkunen

Valtteri Virkkunen

18.2.1991 Espoo
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää