Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin. Päätöksen myötä espoolainen miesten edustusjääkiekkojoukkue tulee pelaamaan kaudella 2020–2021 Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. 

Koronaepidemian päätettyä jääkiekkokauden ennenaikaisesti maaliskuussa, Kiekko-Espoo ei päässyt tavoittelemaan sarjanousua normaalin karsintamenettelyn kautta. Poikkeuksellisten olosuhteiden johdosta Mestiksen hallitus esitti SJL:n liittohallitukselle, että Mestiksen joukkuemäärää pyritään kasvattamaan neljääntoista joukkueeseen, ja lisäpaikkoja tarjotaan kaudella 2019–2020 Suomi-sarjan välieriin yltäneille joukkueille. 

Toimenpiteen tarkoituksena oli turvata sarjan jatkuvuus siinäkin tapauksessa, että jokin seura joutuu kaikesta huolimatta luopumaan sarjapaikastaan. Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen liittohallitus päätti niin ikään, ettei Mestiksessä pelata karsintoja kauden 2020–2021 päätteeksi, jotta seurojen taloudellista tilannetta voidaan helpottaa. 

Kiekko-Espoo Oy jätti annettuun määräaikaan 15. huhtikuuta mennessä lisenssihakemuksen Suomen Jääkiekkoliitolle. 

– Panostimme selkeästi päättyneellä kaudella siihen, että olisimme valmiita Mestis-karsintoihin. Tätä taustaa vasten oli luonnollista, että Espoossa lähdettiin hakemaan sarjanousua, joka nyt tehdyllä päätöksellä varmistui, Kiekko-Espoo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein sanoo. 

– Miesten edustusjoukkueen nousu Mestis-tasolle on osoitus siitä, että tekemämme pitkäjänteinen työ espoolaisen jääkiekon yhteisöllisyyden, yhtenäisyyden ja tulevaisuuden eteen on ollut kannattavaa. 

Espoolaiset yritykset ovat kuluneiden kahden vuoden aikana lähteneet ilahduttavasti mukaan yhteiseen espoolaisjääkiekkoilun rakennusprojektiin. Harrastajien määrässä mitattuna Suomen suurin jääkiekkoyhteisö tarvitseekin lisää kumppaneita, ja Kiekko-Espoossa uskotaan vahvasti siihen, että Mestis tuo lisää näkyvyyttä koko espoolaiselle jääkiekko- ja yrityskentälle. 

– Mestis-toiminnan käynnistäminen yhteiskunnassamme elettävien vaikeiden aikojen keskellä tekee tilanteesta haasteellisen. Toivommekin, että yritykset ja ihmiset lähtevät mukaan yhteiseen espoolaisen kiekon tarinaan, Rubinstein summaa.

Lähde: kiekko-espoo.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää
Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta.

Lue lisää