Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

 

Veikkausliigakauteen valmistautuva Esport Honka vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Keskikentällä viihtyvä espanjalainen Javi Hervas sekä serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic liittyvät joukkueeseen.

Honka vahvistuu keskikenttäpelaajalla, kun espanjalainen Javi Hervas liittyy joukkueeseen. Cordobassa syntynyt ja uransa aloittanut Hervas on pelannut pääosin Espanjassa. Hän on myös esiintynyt Sevillan paidassa yhdeksässä LaLigan ottelussa. Kotimaansa lisäksi Hervas on edustanut Brisbane Roaria Australiassa, sekä Želježnicaria Bosnian ja Hertsegovinan ylimmällä sarjatasolla. Viimeisimpänä 178-senttinen keskikenttämies on nähty Merida AD:n riveissä Espanjan kolmannella sarjatasolla. Hongassa Hervas ottaa käyttöönsä pelinumeron 8.

”Javi on haettu ensisijaisesti kutospaikalle Portelan jättämää aukkoa paikkaamaan. Kokenut ja korkealla tasolla pelannut kaveri. On usein ollut joukkueessaan suuressa roolissa ja tulee meille suoraan keskeltä pelikautta, eli pelituntuma on hyvä.”, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva.

Veikkausliigakauteen valmistautuvan Hongan toinen hankinta on serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic. 28-vuotias Obradovic on edustanut urallaan monia eri seuroja, niin Serbian, Kreikan, Bosnian ja Hertsegovinan, kuin Ukrainankin sarjoissa. 187-senttisen serbin viimeisin seura on Ukrainan pääsarjan PFK Stal.

”Obran osalta olen todella iloinen, että hän valitsi juuri meidät. Tiedämme, että hänellä oli tarjouksia pöydällään useampia, mutta saimme tässä prosessissa tukea pelaajan oman valinnan varmistamiseen usealta eri taholta. Tulee meille ensisijaisesti ysipaikalle, mutta hänellä on myös kyky pelata hieman laajempaakin hyökkäyspään roolia.”, jatkaa Arteva.

Lähde: esporthonka.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää