Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

 

Veikkausliigakauteen valmistautuva Esport Honka vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Keskikentällä viihtyvä espanjalainen Javi Hervas sekä serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic liittyvät joukkueeseen.

Honka vahvistuu keskikenttäpelaajalla, kun espanjalainen Javi Hervas liittyy joukkueeseen. Cordobassa syntynyt ja uransa aloittanut Hervas on pelannut pääosin Espanjassa. Hän on myös esiintynyt Sevillan paidassa yhdeksässä LaLigan ottelussa. Kotimaansa lisäksi Hervas on edustanut Brisbane Roaria Australiassa, sekä Želježnicaria Bosnian ja Hertsegovinan ylimmällä sarjatasolla. Viimeisimpänä 178-senttinen keskikenttämies on nähty Merida AD:n riveissä Espanjan kolmannella sarjatasolla. Hongassa Hervas ottaa käyttöönsä pelinumeron 8.

”Javi on haettu ensisijaisesti kutospaikalle Portelan jättämää aukkoa paikkaamaan. Kokenut ja korkealla tasolla pelannut kaveri. On usein ollut joukkueessaan suuressa roolissa ja tulee meille suoraan keskeltä pelikautta, eli pelituntuma on hyvä.”, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva.

Veikkausliigakauteen valmistautuvan Hongan toinen hankinta on serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic. 28-vuotias Obradovic on edustanut urallaan monia eri seuroja, niin Serbian, Kreikan, Bosnian ja Hertsegovinan, kuin Ukrainankin sarjoissa. 187-senttisen serbin viimeisin seura on Ukrainan pääsarjan PFK Stal.

”Obran osalta olen todella iloinen, että hän valitsi juuri meidät. Tiedämme, että hänellä oli tarjouksia pöydällään useampia, mutta saimme tässä prosessissa tukea pelaajan oman valinnan varmistamiseen usealta eri taholta. Tulee meille ensisijaisesti ysipaikalle, mutta hänellä on myös kyky pelata hieman laajempaakin hyökkäyspään roolia.”, jatkaa Arteva.

Lähde: esporthonka.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
FC Honka ja PKKU farmisopimukseen

FC Honka ja PKKU farmisopimukseen

FC Honka ja Pallokerho Keski-Uusimaa ovat tehneet naisten edustusjoukkueiden välisen farmisopimuksen kaudelle 2018. Sopimuksen myötä Hongan pelaajat voivat pelata PKKU:n väreissä Naisten Ykkösessä.

Lue lisää
Zeljko Savic Honkaan

Zeljko Savic Honkaan

Hongan Veikkausliigajoukkue kaudelle 2018 vahvistuu uudella nimellä, kun serbialainen puolustaja Zeljko Savic liittyy joukkueeseen.

Lue lisää
Saku Heiskanen TSG Hoffenheimiin

Saku Heiskanen TSG Hoffenheimiin

FC Hongassa ja Esport Hongassa pelaava Saku Heiskanen lähtee kolmevuotisella sopimuksella Bundesliigaseura TSG Hoffenheimin U17-akatemiaan. Syksyllä 16 vuotta täyttävä Heiskanen on jo aloittanut harjoittelun uuden seuransa kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää