Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Espoo Blues julkisti kauden 2014-15 kapteenistonsa

Espoo Blues julkisti kauden 2014-15 kapteenistonsa

Espoo Bluesin kapteenistoon kuuluu kaudella 2014-15 viisi pelaajaa. Kapteenin C-kirjainta rinnassaan kantaa viime kauden tapaan hyökkääjä Kim Hirschovits. Varakapteenin A-kirjainta puolestaan kantavat viime kaudella joukkueen vahvuuteen liittyneet puolustaja Olli Malmivaara sekä hyökkääjä Siim Liivik. Kapteenistoon kuuluvat lisäksi kolmannen kautensa Espoossa aloittava puolustaja Mikko Kuukka sekä voimahyökkääjä Kai Kantola.

Espoo Blues on julkistanut kapteenistonsa Liigakaudelle 2014-15. Joukkueen kapteenina toimii viime kauden tapaan johtavan roolin joukkueessa ottanut Kim Hirschovits. Varakapteeneina toimivat kokenut puolustaja Olli Malmivaara sekä vakuuttavia otteita kaukalossa esittänyt hyökkääjä Siim Liivik. Joukkueen koko kapteenisto käsittää viisi pelaajaa, ja johtavaa roolia joukkueessa ottavat myös Mikko Kuukka ja Kai Kantola.

Espoo Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho kertoo mitkä seikat vaikuttivat kapteeniston valintaan.

"Kim Hirschovits on huolehtiva pelaaja, joka välittää muista pelaajista. Hän auttaa pelaajia sekä järjestelee paljon yhteistä tekemistä joukkueelle. Kim on myös johtava pelaaja kaukalossa, joten olisi vaikeaa kuvitella jotain muuta pelaajaa kantamaan kapteenin C:tä tällä kaudella.

"Olli Malmivaaralla ja minulla alkaa jo kahdeksas kausi yhdessä, joten tunnemme toisemme hyvin. Olli tietää hyvin minkälaista toimintaa haluamme - hän tietää mitä minä ajattelen ja ajan takaa, ja pystyy näin auttamaan joukkuetta. Olli on myös edelleen yksi Liigan parhaimmista puolustavista puolustajista.

"Siim Liivik on ollut jo viime vuonna johtava pelaaja pukuhuoneessa. Hän on hyvä ja ajatteleva persoona, ja sopii hyvin Hirschovitsin ja Malmivaaran kanssa kapteenistoon. Siimistä löysimme sellaisen pelaajan, joka pystyy myös johtamaan joukkuetta sekä auttamaan valmennusta ja kanssapelaajiaan.

"Kapteenistoon kuuluu lisäksi Kai Kantola ja Mikko Kuukka. Kai on monesta syystä mukana, mutta yksi isoimmista syistä on hänen iso halunsa mennä eteenpäin ja hän on hyvä esimerkki joukkueessa. Hän toimii myös hyvänä linkkinä ulkomaalaispelaajien kanssa. Mikko Kuukka on ollut jo useamman vuoden Espoossa ja on pukukopissa äänekäs pelaaja. Kun käymme porukassa asioita läpi, on hyvä että kapteeniston useammalta jäseneltä tulee kommentteja valmennukselle. Jos joku kapteeniston jäsenistä on kokoonpanosta pois, voi aina jonkun näistä pelaajista nostaa A:ta kantamaan."

Bluesin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KimHirschovits

Kim Hirschovits

9.5.1982 Helsinki
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää