Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK kukisti Bluesin

3211 silmäparia oli saapunut katsomaan Bluesin ja HPK:n välistä ottelua Espoon talviseen torstai-iltaan. Kotijoukkue lähti otteluun SaiPa-ottelun tappio niskassa, kun taas vierasjoukkue HPK oli voittanut kolme edellistä otteluaan.

Ensimmäinen erä alkoi varovaisesti tunnustellen, kunnes Blues pääsi pelillisesti niskan päälle. Ajassa 08:00 kotijoukkue pääsi yrittämään ottelun avausmaali ylivoimalla, mutta pirteästi pelannut HPK:n maalivahti Mika Järvinen piti numerot puhtaina. Vain hetkeä myöhemmin Kristian Kuuselalle vihellettiin kahden minuutin rangaistus estämisestä ja Niko Nieminen tälläsi suoraan syötöstä ottelun avausmaalin ja HPK:n johtoon. Järviselle kirjattiin ensimmäisessä erässä peräti 17 torjuntaa.

Blues paransi otteita toisessa erässä ja aktiivinen peli palkittiin Juuso Ikosen maalilla ajassa 27:20, maaliin syöttäjiksi Tomi Sallinen sekä Mikael Kurki. Lisäosumia ei hyvistä yrityksistä huolimatta nähty toisessa erässä, joten kolmanteen erään siirryttiin tasalukemissa 1-1.

Kolmannessa erässä molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, niin Blues kuin HPK:kin puolusti tarkasti ja pyrki välttämään virheitä. Omat koirat kuitenkin purivat, kun Jere Sallinen iski ottelun voittomaalin ajassa 51:33. Kotijoukkue yritti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta huono viimeistely sekä HPK:n uhrautuva puolustus varmistivat täydet kolme pistettä Hämeenlinnaan.

Blues jatkaa taivaltaan lauantaina Pelicansin vieraana ja seuraava kotiottelu pelataan ti 21.2. kun vastaan saapuu KalPa Kuopiosta. Ottelu alkaa klo 18:30.