Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tasauskierros alkaa Raksilasta

 

Tasauskierros alkaa Raksilasta


Blues ja Kärpät kohtaavat SM-liigan tasauskierroksella, tänään Oulussa ja huomenna Espoossa. Otteluparit  muodostettiin joulukuussa siten, että sarjassa alempana olevat joukkueet saivat järjestyksessä valita vastustajansa. Kärpät valitsi Bluesin aivan kuten se teki myös vuosi sitten.

Sarjataulukon kannalta asetelma on herkullinen. Kärpät on nyttemmin noussut Bluesin edelle. Joukkueet miehittävät sijoja 7 ja 8, ja eroa on seitsemän pistettä. Tämän viikonlopun jälkeen se voi olla mitä tahansa 1 ja 13 pisteen väliltä.

”Sarja on mielenkiintoinen. Meillä on nyt kaksi päivää aikaa näyttää, että Kärpät teki hyvän valinnan. Jos ja kun me haluamme tavoitella jotain, katsomme taulukossa eteenpäin. Kuusi pistettä Espoon Bluesille ja otamme heidät kiinni”, maalailee Blues-valmentaja Mikko Saarinen.

Saarinen on aina korostanut edellisen pelin merkitystä. Nyt se on voitto Jokereista, eikä viime lauantain Kärppä-ottelun tunnelmiin tarvitse enää palata. Helsingissä Blues oli rohkea ja aloitteellinen. Siihen, miksi kahden maalin johto suli lopussa, on monta syytä, mutta lopussa hyvät otteet palkittiin. Voitto nostaa itseluottamusta.

Bluesin debytantit esiintyivät Jokereita vastaan upeasti. Maalivahti Antti Ore söi ensimmäisen erän torjunnoillaan Jokereiden eväät. Ykkösketjun laidalle luistellut espoolaisen kiekon suurimpiin lupauksiin kuuluva 17-vuotias Juuso Ikonen otti heti paikkansa ja merkkautti syötön.

”Yksi lahjakkaan pelaajan mittari on siinä, että pystyy heti sopeutumaan seuraavalle sarjatasolle. Juuson avulla me paikataan tietysti loukkaantumisia, mutta halutaan jäälle tuoreutta ja raikkautta muutenkin. Hänen hetkeään on odoteltu pitkin syksyä ja nyt kun se tuli, mies vastasi huutoon. Hänessä näemme prospektia paljon pidemmälle kuin tähän kauteen ja nyt jokainen peli tuo arvokasta kokemusta siihen pankkiin”, Saarinen kehuu.

Ikonen ja Ore jatkavat Oulussa pelaavassa kokoonpanossa. Sairaslistalta paluun tekee puolustaja Jani Hakanpää.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JaniHakanpää

Jani Hakanpää

31.3.1992 Kirkkonummi
Tiedot

JuusoIkonen

Juuso Ikonen

3.1.1995 Espoo
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää