Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Blues kohtaa sarjajohtajan Kuopiossa

 

Blues kohtaa sarjajohtajan Kuopiossa


Huippuvireisen Bluesin matka jatkuu kohti pohjoista. Taas on vastassa sarjajohtaja, tällä kertaa KalPa. Toisaalta sarjajohtajat eivät ole olleet esteenä ennenkään, korkeintaan ne ovat Bluesin käsittelyssä vaihtuneet. Lauantaina KalPa-Blues käynnistää täyden, seitsemän ottelun liigakierroksen.

Torstaina Bluesin voittoputki kasvoi jo seitsemään otteluun. Myönnettäköön, että ilmaveivi-Granlund, tällä kertaa nuorempi, varasti shown, mutta Blues vei silti pisteet. Valmentaja Mikko Saarisen mukaan peli ei ollut parasta Bluesia, mutta hyviä ja osin uusiakin elementtejä löytyi.

”Oltiin tosi kovia oman maalin edessä. Tultiin peliin ennakkoluulottomasti, eikä näkynyt kummituksia, vaikka IFK:ta vastaan on välillä ollut vaikeaa.”

Haasteet eivät lopu kesken, mutta Saarisen mukaan ne ovat toki miellyttävämpiä, kun joukkue voittaa. Pitää miettiä miten peliä viedään eteenpäin ja säilytetään nälkä ja nöyryys. Kuopiosta ei tänä syksynä ole kovin monelle joukkueelle pisteitä herunut.

”Ensimmäinen asia on se, että huominen peli on erilainen kuin eilinen. IFK:ta vastaan oli tietyt jutut, jotka ei välttämättä ole Kuopiossa niitä oleellisimpia.”

Nyt meneillään olevaan voittoputkeen mahtuu myös kotivoitto KalPa:sta.

”Onnistuimme silloin tietyissä asioissa suhteessa KalPa:n peliin. Jäi siitä pelistä silti opittavaakin. Pitää myös muistaa, että isossa kotikaukalossaan KalPa tulee varmasti entistä kovempaa”, sanoo Saarinen, joka ehti keskiviikkona käydä haistelemassa KalPa:n vieraspeliä Tampereella.

Blues matkustaa Kuopioon jo tänään perjantaina, mutta yksi mies on matkalla Magnitogorskiin. Ville Lajusta odottavat uudet haasteet, joiden esteeksi Blues ei halunnut asettua. Samaan osoitteeseen matkasi vain muutamaa päivää aiemmin myös KalPa-vahti Ari Ahonen.

”Nämä ovat pelaajille tilaisuuksia, joihin pitää tarttua. Tiedämme kaikki mitä menetämme, mutta joukkue on reagoinut hienosti. Näin mentiin Jerenkin kohdalla, ja mennään nytkin, eteenpäin, sanoi mummo lumessa”, Saarinen toteaa.

Pelaajamarkkinoilla ollaan nyt aktiivisia, mutta huomenna Bluesin kokoonpano pysynee Lajusta lukuun ottamatta ennallaan. Seitsemäntenä puolustajana ryhmään kuuluva Joonas Valkonen on luonnollisesti mukana.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää