Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo kärsi 1-2-tappion Kotkassa

FC Espoo kärsi 1-2-tappion Kotkassa


FC KooTeePee vei espoolaisilta kolme sarjapistettä 2-1-lukemin maanantaina Arto Tolsa Areenalla pelatusta ottelusta.
Ottelu alkoi Jussi Nuorelan joukoilta heikosti, mutta vartin kohdalla peliin päästiin mukaan
Kotijoukkue sai maalinsa 37. minuutilla pelitilanteisiin nähden hieman yllättäen. Espoo ei onnistunut puolustamisessaan, jonka seurauksena Johannes Laaksonen laittoi pallon verkon perukoille.
Kotkalaiset löysivät otteluunsa uuden vaihteen toisen 45 minuuttisen alkuun. Vieraat eivät kuitenkaan antaneet periksi ja pysyivät pelissä mukana.
- He olivat toisen jakson alussa hyviä, joten ei olisi ollut mitenkään vääryys, jos tilanne olisi siinä vaiheessa ollut 2-0, Nuorela totesi.
Tasoitusmaali syntyi 77. minuutilla. Lassi Luoto laukoi melko kaukaa kohti maalia. Pallo vaihtoi puolustajasta suuntaa, joten osuma merkittiin lopulta kotkalaisten omaksi.
Espoolaiset saivat maalista virtaa ja peli alkoi pyöriä mallikkaasti. Johto-osumaan vaadittavia tilanteita osui muun muassa Claudio Matronelle sekä Kalle Vasselle.
- Olimme tosi hyvin mukana ja saimme pari hyvää tilaisuutta tehdä toinenkin maali. Malttia vain olisi pitänyt olla enemmän. Pääsimme vaarallisiin vastahyökkäyksiin.
Kotijoukkue pääsi kuitenkin iskemään vielä juuri varsinaisen peliajan umpeutuessa. Jukka Santala iski vastahyökkäyksestä 89. minuutilla ja takasi isännille kolme pistettä.
- Koko ottelua kun ajattelee, ei ollut mikään vääryys, että he voittivat. Meillä oli kuitenkin hyvä tilaisuus kuitata peli itsellemme hieman tsäkällä tulleen tasoituksen jälkeen.
- Kotka oli vahva ja hallitsi ottelua. Koko joukkueelle kuitenkin kiitos, kaikki taistelivat loppuun saakka. 1-1-tilanteessa pelattiin hyvin, mutta harmittaa kyllä, ettei onnistuttu siinä vieläkin paremmin. Kotka oli hätää kärsimässä. Se olisi ollut täydellinen vieraspeli, aluksi otetaan vastaan ja lopussa isketään. Tasuri olisi ollut ihan makea, Nuorela harmitteli.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lassi Luoto

Tiedot

Claudio Matrone

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
FC Honka ja PKKU farmisopimukseen

FC Honka ja PKKU farmisopimukseen

FC Honka ja Pallokerho Keski-Uusimaa ovat tehneet naisten edustusjoukkueiden välisen farmisopimuksen kaudelle 2018. Sopimuksen myötä Hongan pelaajat voivat pelata PKKU:n väreissä Naisten Ykkösessä.

Lue lisää
Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

Kaksi uutta pelaajaa Hongan kokoonpanoon

Veikkausliigakauteen valmistautuva Esport Honka vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Keskikentällä viihtyvä espanjalainen Javi Hervas sekä serbialainen hyökkääjä Nemanja Obradovic liittyvät joukkueeseen.

Lue lisää