Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nina Hietanen Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

 

Nina Hietanen Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja


Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet FC Hongan hyökkääjä Nina Hietasen Naisten Liigan Veikkauksen heinäkuun pelaajaksi.

Maalipörssin ykkönen

Pelaajat valitsivat keskuudestaan FC Hongan Nina Hietasen heinäkuun kuukauden pelaajaksi. Honka johtaa sarjaa, eikä ole kärsinyt vielä ainuttakaan tappiota.

Hietasen rooli menestyksessä on ollut merkittävä, josta 16 maalia 14 ottelussa kertoo selvää kieltä. Tuolla määrällä irtoaa myös Naisten Liigan maalintekijätilaston ykköspaikka.

- Valinta on hieno juttu. Heinäkuu meni koko joukkueelta hyvin. Tunnustushan on periaatteessa koko joukkueelle, yhdelle pelaajalle siitä tulee vain osa, Hietanen toteaa vaatimattomasti.

Palkinto tulee varmasti hyvään saumaan, sillä hyökkääjä on tällä hetkellä sairastuvalla. Nilkasta ovat nivelsiteet revenneet, eikä paluusta ole vielä tietoa. Hongan päävalmentaja Timo Lounion mukaan kokenut Hietanen pelaa vastoinkäymisestä huolimatta elämänsä kautta. Kommentti saa pelaajan naurahtamaan.

- En nyt tiedä, että ihan elämäni kausi, mutta hyvä kausi on ollut. Johdamme sarjaa, joten asioita on tehty joka puolella oikein. Olen päässyt tekemään maalejakin, joten olen tyytyväinen.

- Koko pakettimme on toiminut, eli myös valmennus ja taustat. Meillä on todella hyvä joukkuehenki, joka on kaikista tärkeintä. Pelillisesti puolustamme kurinalaisesti ja hyökkäyksessä meillä on luovia pelaajia, jotka pystyvät monenlaisiin ratkaisuihin. Meillä on taidollisesti todella hyviä yksilöitä. Porukkamme on myös tasainen, kenet tahansa voi heittää kentälle. Ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta, jonka minunkin loukkaantumiseni osoittaa. On ehdoton vahvuutemme, että pelipaikoista on kilpailua, erottelee hyökkääjä joukkueensa vahvuuksia.

Kuten Hietanen toteaakin, hyvien yksilöiden lisäksi joukkueen valmennus on korkeatasoista. Timo Lounio on tehnyt pitkän uran naisjalkapallon parissa ja voittikin viime kaudella PK-35 Vantaan kanssa kahdeksannen mestaruutensa.

- Timo on motivoiva ja saa joukkueesta paljon irti. Harjoituksissa ja peleissä on hyvä tekemisen meininki. Jokainen uskaltaa yrittää parhaansa ja jos epäonnistuu, niin epäonnistuu ja jatkaa vain seuraavaa tilannetta kohti.

Joukkueen tavoitetta päivitetty

Hietanen muistelee, että joukkue lähti kauteen tavoitellen sijoitusta neljän joukkoon. Nyt nälkä on kuitenkin kasvanut syödessä.

- Ei tietenkään tulla tyytymään vähempään kuin mestaruuteen. Peli kerrallaan mennään, mutta se on tavoite.

Tilanne Naisten Liigassa on mielenkiintoinen. Honka johtaa pisteen erolla ottelun enemmän pelannutta PK-35 Vantaata. Åland United puolestaan on kolme ja HJK neljä pistettä tapiolalaisia perässä. Viidennellä sijalla oleva NiceFutis on jo 26 pistettä kärkeä jäljessä.

- Neljä joukkuetta on erottunut, joista kaikki ovat kovia porukoita. Koko liiga on parantunut, kovia otteluita on enemmän. Toki se voisi olla vieläkin tasaisempi. Hyvältä kuitenkin näyttää, Hietanen summaa lopuksi.

Naisten Liigan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Football Club Honka - logo

FC Honka - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Nina Hietanen

Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää