Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo kaatui virheisiin

 

FC Espoo kaatui virheisiin


FC Espoo kärsi karvaan 2-3-tappion KPV:lle sunnuntaina. Päävalmentaja Jussi Nuorela manasi erityisesti puolustussektorin virheitä.
Kotijoukkue sai otteluun mahdollisimman huonon alun. Ensimmäinen hyökkäys ja KPV puhkoi joukkueen puolustuksen. Olli-Pekka Itälä laukoi vieraat johtoon kolmannella minuutilla.
Kokkolalaiset pääsivät maalin jälkeen muun muassa kerran läpi ja saivat muutaman muunkin hyvän tilanteen. Timo Aaltonen piti torjunnoillaan joukkuetta pystyssä. Tilanteet olivat seurausta virheistä, joita sattui harmittavankin helposti.
Espoo hallitsi pelitapahtumia, mutta vaarallisten maalipaikkojen luomisessa oli isoja ongelmia. Davids Uhmo pääsi yksin läpi ja ohitti jo maalivahdinkin. Laukauksen eteen ehti kuitenkin puolustaja, jonka päästä pallo kimposi ylärimaan.
- Vaikka pelaisimme periaatteessa kuinka hyvin, niin hyökkäyksen tehottomuus ja puolustuksen älyttömät virheet tekevät tilanteeksi tämän, Nuorela manasi joukkueen murheellista tilannetta sarjataulukossa.
Espoo pääsi tasoittamaan tasan tunnin kohdalla, kun Sergii Shpak laittoi pallon omiin. KPV pääsi kuitenkin rankaisemaan toisella jaksolla vielä kaksi kertaa. Itälä teki toisen osumansa 72. minuutilla ja Tom Melarti sinetöi tilanteeksi 3-1 84. minuutilla. Vieraiden viimeinen maali sai alkunsa kotijoukkueen harhasyötöstä vapaapotkun jälkeen. Pallo pelattiin laitaan, josta lähteneen keskityksen Melarti iski verkon perukoille.
- Nämä tilanteet lähtevät aina omista, selkeistä virheistämme. Näitä sattuu nyt pelistä toiseen. Jos annamme vastustajalle kolme maalia, on turha odottaa, että teemme itse neljä.
Kalle Vasse iski 2-3-kavennuksen aivan viimeisillä hetkillä sivuvaparin jälkitilanteesta, mutta peliaika oli tuolloin jo lähes umpeutunut, joten pisteitä ei sunnuntaina Leppävaarasta saatu.
- Pelasimme jo keväällä hyvin, mutta olen odottanut, että syksyn myötä pelivarmuus ja -rutiini parantuisivat. Hyvä pelisuoritus pitäisi muuttaa tuloksiksi, luotsi tuskaili.
Espoon riveistä puuttui edellisestä ottelusta kuumeinen Lassi Luoto. Tällä kertaa peliä edeltävänä yönä sairastuvalle jäi Faton Seferi.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lassi Luoto

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot

Faton Seferi

Tiedot

Kalle Vasse

Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää