Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo taipui tappioon Joensuussa

 

FC Espoo taipui tappioon Joensuussa


FC Espoo ei kyennyt tärkeässä raossa venymään vaan kärsi 0-3 (0-2) -tappion JIPPOlle Joensuussa.

Ottelu alkoi espoolaisten kannalta mahdollisimman huonosti. JIPPO-hyökkääjä pääsi kääntymään boksissa, jonka seurauksena hänet revittiin rangaistuspotkun arvoisesti kumoon. Tarmo Koivuranta pisti pallon pussiin 11. minuutilla.

- Annoimme sellaisen rankkarin, joita ei saisi antaa. Puolustus oli todella huono. Olimme aloittaneet ensimmäisen kymmenen minuuttia hyvin, päävalmentaja Jussi Nuorela manasi.

Puoliajan lopussa JIPPO sai vielä erikoistilanteen, jossa vieraat eivät olleet terävimmillään. Joensuulaiset pelasivat pallon linjan taakse, josta merkkaamaton hyökkääjä pääsi jatkamaan pallon takaisin keskelle. Tuomas Korpela puski pallon ohi Timo Aaltosen. Ensimmäinen jakso ei pelillisesti ollut FC Espoolta huono, mutta virheistä rangaistiin.

Toisen jakson alussa espoolaiset vaativat rankkaria, mutta turhaan. JIPPO-vahti tuli maaliltaan ulos ja ”tyrmäsi” hyökkääjän.

Tappioasemassa joukkue haki kavennusta hieman riskilläkin ja vaihtoi kentälle alkuperäistä hyökkäävämpiä pelaajia. Lopullinen niitti tuli kuitenkin 69. minuutilla. Espoo menetti pallon omalla alueellaan ja John Keister upotti 3-0-lukemat. Espoon hyökkäykset etenivät viimeiselle kolmannekselle, mutta siellä JIPPO osoitti vahvuutensa. Ensimmäinen jakso oli parempi, toisella  puhti hiipui.

- Kolmas maali kuvasi peliämme tänään, liikaa virheitä. JIPPO oli aggressiivinen ja halusi voittoa enemmän. Me olimme pelissä mukana, mutta teimme paljon henkilökohtaisia virheitä ja olimme pelissämme huolimattomia. Päästimme kolme sellaista maalia, joita ei saisi päästää yhtään.

- Vastustaja halusi voittoa enemmän ja me jäimme aseettomiksi, Nuorela tiivisti.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Aaltonen

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää