Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa vei pisteet Leppävaarasta

 

PoPa vei pisteet Leppävaarasta


FC Espoo kärsi karvaan 3-1 (1-1)- kotitappion lauantaina PoPalle Leppävaarassa. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan viimeisellä vartilla, kun PoPa iski kahdesti.

PoPa siirtyi Kari-Pekka Koivusen toimesta johtoon 25. minuutilla, mutta Espoo tuli tasoihin Shpetim Kamberin toimesta.

- Sanotaan niin, että pelattiin mielestäni reilu tunti ihan hyvää futista. Siinä oli myös saumoja ratkaista peli, mutta toki PoPallakin oli paikkoja. Oltiin mielestäni hyvin mukana 65 minuuttia ja luotiin tarpeeksi maalipaikkoja ratkaista peli, FC Espoo-luotsi Jussi Nuorela tuumasi ottelun jälkeen.

- Maalien tekemisessä oltiin huonoja. Viimeisellä 25 minuutilla meidän pelaaminen jostain syystä lopahti täysin. Tehtiin vääriä ratkaisuja ja oltiin suoraan sanottuna surkeita. Viimeisillä 20-25 minuutilla peli hävittiin ja se jäi hieman arvoitukseksi miksi niin kävi, Nuorela jatkoi.

PoPan Willaim De Mattia viimeisteli 76. minuutilla johtomaalin ja 84. minuutilla rankkarista loppulukemat.

- PoPa teki kaksi erikoistilannemaalia, vaparista ja rankkarista. Ei peli kääntynyt siksi, että PoPa olisi pelannut paremmin, vaan me alettiin tekemään vääriä valintoja. Hukattiin palloja – yksi kaksi syöttöä ja menetys. Toki keli oli kuuma ja jätkät alkoi väsymään, Nuorela mietti.

- Ei oltu saatu sitä tulosta, vaikka meillä oli oma etsikkoaika siinä toisen puoliajan alussa, kun saatiin pari kolme hyvää tekopaikkaa. Olisi pitänyt olla malttia ja ajatusta enemmän, mutta tehtiin hirveästi vääriä ratkaisuja. Ei se ollut PoPan hyvyyttä, vaan meidän huonoutta, Nuorela lisäsi.

Avaimet oli voittoon asti, mutta pisteet matkasivat Poriin.

- Saumoja oli selkeästi voittaa peli, mutta kyllä me itse hukattiin mahdollisuudet. Ei pystytty ottamaan sitä mitä oli tarjolla. Mikä on huonointa, niin ei otettu edes sitä pistettä, vaan annettiin kaikki kolme vastustajalle, Nuorela harmitteli.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Shpetim Kamberi

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää