Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa saapuu FC Espoon vieraaksi lauantaina

 

PoPa saapuu FC Espoon vieraaksi lauantaina


FC Espoo palaa pieneltä tauolta tositoimiin lauantaina, kun PoPa saapuu vieraaksi Leppävaaraan. Ottelu alkaa lauantaina klo 16.00.

Espoo-luotsi Jussi Nuorela on kamppailun alla luottavainen, sillä alla on muutama vahva ottelu.
- Sanotaanko, että ihan luottavaisin mielin lähdetään PoPaa kaatamaan. Ennen taukoa oli kolme hyvää peliä, joista kahdesta tuli voitto. Itseluottamus on korkealla ja loma teki hyvää, Nuorela kertoo.

Sairastuvalle tauko teki myös hyvää, mutta ilman ongelmia ei viikko ole sujunut. Pelaajatilanne on kuitenkin hyvä.

- Saatiin jätkiä takaisin tauon aikana. Takamäen Toni on treenannut tämän viikon ja on käytettävissä. Faton Seferi ja Heiskasen Antti ovat myös olleet tämän viikon vahvuudessa. Vähän liian nopeasti kuitenkin heille tulee huominen peli, mutta viikon päästä kaksikko on mahdollisesti käytössä, Nuorela sanoo.

- Vähän muutoksia tuli siinä, että Hukion Jerriltä eilen olkapää muljahtui pois paikoiltaan, eikä ole käytettävissä. Inttimiehillä armeija loppuu tänään, mutta Matronen Claudio on ollut kipeänä koko viikon, eikä ole käytettävissä. Max Thibault ei ole muutenkaan käytettävissä, mutta ihan hyvä tilanne on tällä hetkellä joukkueessa, Nuorela jatkaa.

PoPalla vaihtui valmentaja kuluneella viikolla, joten vastustajaa on ennakkoon vaikea arvioida.
- Alkuviikolla PoPa erotti valmentajansa ja on vähän arvoitus mitä tulee vastaan. Siellä on pelaajilla aikamoinen näytön paikka. Ei hirveästi pystytä ennakoimaan PoPaa ja sieltä voi tulla vastaan ihan mitä vaan. PoPa on selkeästi sarjan suurin alisuorittajia ja sillä pelaajamateriaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan. Ei kuitenkaan aliarvioida vastustajaa ja hyvä pelin pitää pelaa, että pisteitä tulee, Nuorela muistuttaa.

Menneellä viikolla joukkue on ollut energinen harjoituksissa, joka lupaa hyvää lauantaille.
- Kyllä tuollainen hyvää tekee, kun 10 päivää pystyttiin pitämään lomaa. Latautuneen näköisiä kavereita on ollut treeneissä ja muutenkin hyvä meininki. Ollaan ihan valmiita lauantaina ja olen tosi luottavainen. Meillä on hyvä vire päällä joukkueessa ja tekeminen ollut koko ajan hyvällä tasolla, Nuorela tietää.

- Vihdoin on saatu myös onnistumisia, joita oltaisiin ansaittu jo aiemminkin. Tästä on kiva lähteä eteenpäin ja pitää vain toivoa, ettei uutta samanlaista loukkaantumissumaa tule kuin alkukaudesta. Kaikki on kohdillaan ja jätkillä on selkeä ajatus mitä halutaan. Tosi hyvä tilanne mielestäni, Nuorela päättää.

UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää