Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo ei löytänyt tarvittavaa taistelua Kemissä

 
FC Espoo ei löytänyt tarvittavaa taistelua Kemissä

FC Espoo joutui tyytymään 0-2 (0-0)-tappioon PS Kemin vieraana sunnuntaina.

Vieraat aloittivat ottelunsa hyvin. Joukkue hallitsi pelin kulkua hienokseltaan ja loi muutaman hyvän tilanteen. Sen jälkeen Kemi pääsi paremmin mukaan ja oli vaarallinen varsinkin viimeisen vartin ajan. Muutama hyvä erikoistilanne antoi joukkueelle itseluottamusta ja pelihenki nousi.

Kenttä oli melko huonokuntoinen, joka suosi fyysisesti vahvempaa kotijoukkuetta. Puoliajalle mentiin maalittomassa tilanteessa ja luottamus omaan tekemiseen oli edelleen hyvä espoolaisleirissä. Kokonaisuudessaan puoliaika oli hyvä.

- Ensimmäinen puolituntia oli etsikkoaikamme. Silloin olisimme voineet maalin tehdä, valmentaja Jussi Nuorela totesi.

Toista jakso ei ehditty pelata kuin kuusi minuuttia, kun kemiläiset iskivät Espoon sivurajaheiton jälkitilanteesta. Kemi nousi nopeaan vastahyökkäykseen, jonka seurauksena lähteneestä keskityksestä Adriano pääsi viimeistelemään 1-0-osuman.

- Maali lähti meidän hölmöilystämme, eikä meillä sen jälkeen ollut oikein mitään jakoa. Kemi sai maalista hengen päälle ja olisi lopulta voinut voittaa vaikka 5-0, Nuorela manasi.

Fyysinen peli teki Kemistä entistä vahvemmin, eikä Espoo päässyt pyörittämään omaa peliään lainkaan. Loppulukemat sinetöitiin Espoo-maalin yläkulmaan 71. minuutilla.

Heikko ilta sai lisämaustaan kaksi minuuttia maalin jälkeen, kun Davids Uhmo taisteli puolustajan kanssa pallosta. Tuomarin ratkaisu oli näyttää kemiläiselle keltaista ja Uhmolle punaista.

Kemi oli erityisen vaarallinen erikoistilanteissa. Espoo onnistui siivoamaan pallon maaliviivalta muutaman kerran ja maalivahti Timo Aaltonen onnistui myös venymään. Laukauksia suuntautui hyviltä paikoilta myös ohi.

- Emme pystyneet puolen tunnin jälkeen pelaamaan omaa peliämme ja siinä painissa ei pärjätty. Lopussa se oli jo hieman pojat vastaan miehet asetelma, Nuorela summasi.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Aaltonen

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää