Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Espoon Blues julkaisi joukkueensa

 
Espoon Blues julkaisi joukkueensa

Bluesin tulevan kauden 2011-2012 SM-liigajoukkue on nimetty. Joukkueen uusia pelaajia ovat maalivahdit Petri Koivisto ja Mika Norja. Hyökkäyspään uusia nimiä ovat Kristian Kuusela, Tommi Huhtala ja Teemu Ramstedt. Mika Norja on tehnyt 1+1 vuoden sopimuksen, joka sisältää try-outin elokuun loppuun asti. Muilla tulokkailla on kahden vuoden (2013) sopimukset. Bluesin kuluneella kaudella loistavasti pelanneesta A-nuorten joukkueesta harjoitusrinkiin liittyy viisi pelaajaa. Bluesin pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen on nimetty Bluesin Urheilutoimenjohtajaksi.

24-vuotias maalivahti Petri Koivisto on Oulun Kärppien kasvatti. Koivisto on voittanut hopeaa sekä nuorten SM-liigassa että Kärppien mukana SM-liigassa. Koivisto on voittanut myös kaksi Mestiksen mestaruutta ja oli kaudella 2007-2008 Mestiksen paras maalivahti prosentilla 1.97. 26-vuotias maalivahti Mika Norja on edustanut urallaan Mestiksessä RoKia ja Kiekko-Vantaata.

466:n SM-liigaottelun Kristian Kuusela on pelannut värikkään uran edustaen SM-liigassa Ässiä ja viimeisimpänä Kärppiä varakapteenin roolissa. Rightilta ampuvalla Kuuselalla on kaksi hopeamitalia ja yksi kultamitali Kärppien riveistä, sekä Elitserienin mestaruus kaudelta 2006-2007.

Tommi Huhtala on pelannut SM-liigaa ensin Ilveksen riveissä ja viimeiset neljä kautta Porin Ässissä. 23-vuotias Huhtala on voittanut nuorten SM-liigassa sekä hopeaa että kultaa.

23-vuotias Teemu Ramstedt on edustanut urallaan pääasiassa Helsingin IFK:ta, ja oli menneellä kaudella IFK:ssa voittamassa SM-kultaa. Kaudella 2005-2006 hän voitti nuorten SM-liigan pistepörssin.

Urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen kommentoi uusia maalivahteja.

-Koivisto on erittäin nopea ja hyvällä pelipäällä varustettu maalivahti jossa näemme paljon potentiaalia. Norja puolestaan on isokokoinen maalivahti, joka on käynyt pitkän tien urallaan ja kulkenut hieman normaalisti poikkeavaa reittiä. Hyvässä maalivahtivalmennuksessa molemmilla maalivahdeilla on hyvä mahdollisuus ottaa urallaan seuraava askel.

Vuorinen kertoo, että myös hyökkäykseen tulee lisää voimaa ja rutiinia.

-Kuusela on rutinoitunut maalintekijä, joka on voittanut urallaan mestaruuksia ja ratkonut tärkeitä pelejä. Hän tuo meidän hyökkäyspeliin uusia ulottuvuuksia. Ramstedt puolestaan on peliä tekevä keskushyökkääjä, joka vahvistaa meidän hyökkäystä ja tuo etenkin ylivoimapeliin uusia mahdollisuuksia. Huhtala on ennakkoluuloton ja väkivahva hyökkäyspään pelaaja, joka tulee auttamaan meitä tulevina vuosina. Huhtala pystyi omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan ratkomaan pelejä viime keväänä.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi joukkueensa kokonaisuutta.

-Olen erittäin tyytyväinen joukkueen olemassa olevaan runkoon. Uudet hankinnat sopivat joukkoon niin kentällä kun sen ulkopuolellakin ja tuovat lisäosaamisellaan varmasti kokemusta ja taitoa kentälle. Meillä on vahva identiteetti jo olemassa, ja Blues tulee jatkossakin esittämään ennakkoluulotonta ja raikasta jääkiekkoa.

Toimitusjohtaja Markus Lindström puhuu vahvan Bluesilaisen identiteetin puolesta.

-Tulevan kauden joukkue on rakennettu vahvistamaan meidän jo vahvaa identiteettiä. Uudet pelaajat täydentävät kokonaisuutta hyvin ja tukevat valittua tietä jota olemme kulkeneet jo pitkän aikaa. Vuorisen nimittäminen urheilutoimenjohtajaksi antaa urheilutoimenkin saralla tukea kokonaisuudelle aina juniorikentästä liigajoukkueeseen saakka.

Blues kokoonpano 2011-2012 (nimen perässä sopimuksen kesto):

Maalivahdit
Petri Koivisto                      2013
Mika Norja                          2012+1 (try-out)
Lars Volden                        2012+1

Puolustajat
Jani Hakanpää                   2012
Jere Karalahti                     2012
Oskari Korpikari                 2012
Mikael Kurki                       2012
Aleksi Laakso                     2012
Ville Lajunen                       2012
Ville Varakas                      2012

Hyökkääjät
Tommi Huhtala                   2013
Matti Järvinen                     2012+1
Kristian Kuusela                  2013
Toni Kähkönen                   2012
Petri Lammassaari             2012
Camilo Miettinen                2012
Teemu Ramstedt               2013
Roope Ranta                      2013
Jari Sailio                            2012
Jere Sallinen                       2012
Tomi Sallinen                      2012
Roope Talaja                      2012
Valtteri Virkkunen               2012

Valmennus
Lauri Marjamäki, Päävalmentaja             2013
Mikko Saarinen, Valmentaja                    2013
Timo Hirvonen, Valmentaja                     2013
Marko Torenius, MV-valmentaja             2013

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LauriMarjamäki

Lauri Marjamäki

29.5.1977 Tampere
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää