Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Blues voittoa vaille finaalipaikka

 
Blues voittoa vaille finaalipaikka

Tuskin osasi kukaan ennakoida mitä tulemaan pitää Bluesin valmistautuessa semifinaalisarjansa neljänteen otteluun. Maanantain tulokseton Jyväskylän vierailu ja vaisuhko esitys muutenkin, nostivat sopivasti jännitteitä loppuunmyytyyn kotihalliin. Eikä aavistettu sitäkään, että illan voimakaksikko odotteli yhdessä jo kulisseissa ennen taiston alkua.

Maalittomaksi jääneellä avausjaksolla oli kuitenkin sitä jotain jo näkyvillä...

-Mielestäni pelasimme hyvän ekan erän. Eniten mua ilahdutti se, että tollasen Jyväskylän puolikonttaamisen jälkeen tultiin rohkeesti mukaan. Itsetunto hyvällä tasolla ja kaikki mukana talkoissa… rohkeutta, meni syteen tai saveen, siitä mä tykkäsin, tunnelmoi Matikaisen Petu matsin jälkeen.

-Oltiin tokassa sitten vähä pinnan päällä… ehkä? Siihen tuli se Camin maalikin ja sitte kolmas.. tilanne 1-0. Välillä oltiin vähän jo köysissä noin nyrkkeilytermein ilmastuna. Otettiin iskua sisään, mutta ei tullu tyrmäystä. Paikkojahan niillä siihen loppuun oli, varsinkin ylivoimalla, mutta ei viisviis pelaamisessa mitenkään hirveesti, jatkoi päävalmentaja analyysiään.

Mitä muuta olennaista?

-No, tietysti Iiro maalilla ja jätkät, jotka yksissä tuumin hoitivat hommansa. Nyt on ottelut 3-1, nautitaan hetki ja lähdetään jo torstaina kohti Jyväskylää valmistautumaan siihen seuraavaan peliin.

Osaatko selventää tätä tekemisen skaalan voimakasta vaihtelua? Nyt oli taas kunnon meininkiä kautta linjan kuten itsekin sanoit. Jeren arviot keskittyivät siihen, että playoffkiekkoilu on tällaista.

-Niin, ainakin meillä se on ollu sellasta… olemme aiemminkin puhuneet tästä. Nuoren joukkueen taival vaan on tällasta…. taka-askeliakin välillä tulee, kuten kaikille, myös kokeneille. Voitot ovat kuitenkin 3-1 meille ja jos JYP mielii finaaleihin, niin tätähän pelataan paras seittemästä….

Laitetaanko otsikkoon ”Ikihonkain keskellä ylväänä nuorisomme seisoo pystypäin”…?

-Kyllä se sopis hyvin, just niinhän tää onkin, koko jengi, kehuu Matikainen omiaan.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petri Matikainen

7.1.1967 Savonlinna
Tiedot

CamiloMiettinen

Camilo Miettinen

1.3.1986 Medellin
Tiedot

IiroTarkki

Iiro Tarkki

1.7.1985 Rauma
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää