Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Banahene saapui Honkaan viime elokuussa. Viime kaudella hän pelasi viidessä Veikkausliigaottelussa. Tällä kaudella numerolla 24 pelaava ghanalainen on ollut avauskokoonpanossa kolmessa neljästä pelatusta ottelusta. Banahene iski myös Hongan Veikkausliigakauden avausmaalin avauskierroksen 1-1 tasapelissä Hakaa vastaan.

Banahene pystyy pelaamaan oikealla laidalla monessa roolissa. Tällä kaudella hänet on nähty oikean wingbackin paikalla. Ennen siirtoaan Unkariin Banahene edusti kotimaansa Liberty Professionalsia.

Banahene on innoissaan jatkosta Hongan paidassa.

– Olen todella onnellinen, että saan jatkaa uraani täällä. Honka on hieno seura, ja olen tuntenut oloni alusta saakka kotoisaksi. Koen, että täällä voin kehittyä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi pelaajaksi, ja samalla auttaa joukkuetta menestymään, hän sanoo.

Myös Hongan manageri Hexi Arteva on tyytyväinen sopimukseen.

– Pitkän prosessin jälkeen saimme tänään illalla Nasirun pysyvän siirron kaikki ehdot sovittua. Erilaisista ennenaikaisista tiedoista ja niiden motiiveista voisi kirjoittaa ihan oman tarinansa. Nasiru on yllättänyt tämän viimeisen vajaan vuoden aikana meidät todella positiivisesti. Neuvottelimme pitkään MTK Budapestin kanssa välillämme olleen lunastusoption ehdoista. Olemme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen ja uskomme vahvasti siihen, että Nasiru jatkaa kehitystään samalla uralla mitä nyt olemme nähneet, Arteva kommentoi.

Lähde: esporthonka.com


Takaisin edelliselle sivulle


Football Club Honka - logo

FC Honka - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAstrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää