Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vei kaksi pistettä Espoosta

 

Ilves vei kaksi pistettä Espoosta


BLUES-ILVES 3-4 VL

Blues kohtasi tiistaina kotonaan Ilveksen. Barona Areenalle vierailemaan tullut tamperelaisjoukkue oli alakynnessä ottelun kaksi ensimmäistä erää, jotka Blues vei nimiinsä 2-0. Päätöserässä tilanne kuitenkin muuttui ja varsinainen peliaika päättyi lopulta tasan 3-3. Voittomaalikilpailuun venyneen ottelun voiton vei lopulta vierasjoukkue.

Blues oli ottelun alussa hallitsevampi osapuoli. Espoolaisten avausmaali syntyikin ensimmäisen erän puolivälin paikkeilla, kun Tomi Sallinen vei kotijoukkueen ylivoimalla johtoon. Syöttöpisteet Ville Varakkaalle ja Kristian Kuuselalle. Ensimmäisessä erässä ei maaleja enempää nähty eivätkä tapahtumat muutenkaan suuria hienouksia tarjonneet.

Toisen erän loppupuolelle edettiin samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin erä oli menty, kunnes Joakim Eriksson huudatti kotiyleisöä maalillaan. Syöttäjiksi osumaan merkittiin loukkaantumisen jälkeen paluun tehnyt Tommi Huhtala ja puolustaja Mikael Kurki. Kolmanteen erään Blues pääsi siis lähtemään kahden maalin johtoasemassa.

Ilves tuli kuitenkin peliin mukaan. Ensin Masi Marjamäki kavensi lukemiksi 2-1, ja erän puolivälissä Jaakko Pellinen toi vierailijat jo tasoihin. Pellisen osuma oli kaikin puolin ikävä espoolaisille, sillä tilanteessa loukkaantui Bluesin maalivahti Patrick Galbraith. Galbraithilla on jonkinlainen takareisivamma, mutta valmentaja Lauri Marjamäki ei osannut vielä sanoa miehen tilanteesta enempää ottelun jälkeen. Lars Volden torjui ottelun loppuun espoolaisten maalilla.

Nuorten MM-kisoista Bluesin paitaan palannut Jani Hakanpää onnistui viemään kotijoukkueen vielä kertaalleen ottelussa johtoon pian Ilveksen tasoitusmaalin jälkeen. Syöttäjänä Joakim Eriksson. Ilves kuitenkin taisteli loppuun asti - joukkueen pelatessa loppuminuuteilla ilman maalivahtia, onnistui Ville Korhonen ohittamaan Voldenin.

Kuten monet muutkin Bluesin ottelut myös tiistainen Ilves-kamppailu venyi jatkoajalle asti. Huhtala sai vielä rangaistuksen varsinaisen peliajan päätöshetkellä, joten Blues joutui alottamaan jatkoajan alivoimalla. Espoolaiset kuitenkin kestivät, eikä kumpikaan joukkue tehnyt lisäviisiminuuttisen aikana maaleja, joten voittaja haettiin voittomaalikilpailusta.

Voittomaalikilpailussa Ilves oli lopulta vahvempi kahdella onnistujallaan, Bluesilta sen sijaan onnistui vain Eriksson. Näin kaksi pistettä lähti siis Ilveksen mukana Tampereelle Bluesin tyytyessä yhteen.

- Valmistauduttiin hyvin tähän peliin ja joukkue halusi kyllä paljon tänään, mutta se halu kanavoitui hieman vääriin asioihin ja pelaaminen jäi irralliseksi. Kahden erän jälkeen johdettiin 2-0 ja kolmanteenkin erään tultiin ihan hyvin, mutta aika räikeistä virheistä pääsi vastustaja rokottamaan meitä, pohti Marjamäki ottelun jälkeen.

- Parannettavaa kyllä jäi torstaita kohti. Mutta nöyränä otetaan vastaan kaikki mitä tulee ja mennään eteenpäin, Late jatkoi.

Blues pelaakin seuraavan ottelunsa torstaina 12.1. naapurikaupungissa, kun se matkustaa HIFK:n vieraaksi Helsinkiin. Kotona espoolaislauma nähdään jälleen lauantaina 14.1., kun Barona Areenalle vieraaksi saapuu Kärpät Oulusta. Ottelu alkaa kello 17, tervetuloa!

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää