Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo kauden viimeiselle vierasmatkalle

 

FC Espoo kauden viimeiselle vierasmatkalle


FC Espoo kohtaa Ykkösen kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan FC PoPan Porissa. Päävalmentaja Jussi Nuorela odottaa sunnuntain kamppailusta yleisölle viihdyttävää. Taisto Porin Stadionilla alkaa klo 15.00.
FC Espoo lähti kolmen viikon tauolleen 0-0-tasapeli FC Hämeenlinnan kanssa taskussaan. Tositoimiin palataan siis Porissa.
- Hämeenlinna-peli oli meiltä hyvä, mutta siitä nyt on tietysti jo aikaa. Itse odotan sunnuntailta hyvää peliä. Kentällä nähdään varmasti nälkäisiä jätkiä. Meillä on takana hyvä harjoitusviikko, Nuorela kertoo.
Espoon Kakkoseen tippumisen saatua sinettinsä on joukkueen kokoonpanossa nähty useampiakin seuran nuoria lahjakkuuksia. Näin tulee tapahtumaan myös Porissa.
- Tulemme jtekemään muutamia kokeiluja. Avauskokoonpanoon nousee kaksi uutta junioripelaajaa ja penkille tulee pari lisää. Vanha kaarti jää tästä pelistä pois, toki avauksessa on suurin osa tuttuja nimiä.
Kolmen viikon pelitauko kaksi kierrosta ennen sarjan päättymistä on jonkun sortin harvinaisuus, mutta Nuorela ei tee asiasta numeroa.
- Kaikilla on niin paljon pelikokemusta tältä kaudelta, joten vire pitäisi löytyä automaattisesti. Olemme pelanneet tällä viikolla harjoituksissa paljon päästäksemme takaisin rytmiin. Jos joku vetoaa pitkään taukoon, niin se on mielestäni tekosyy.
Sunnuntain vastus FC PoPa hakee ensi kaudella espoolaisten tapaan vauhtia Kakkosesta.
- PoPalla on ollut hankala kausi ja ovat varmasti sarjamme suurin alisuorittaja. Jännä nähdä, millainen nuorennusleikkaus heillä on tapahtunut. Uskon, että heillä on pitkälti samanlainen tilanne kuin meillä, eli koitetaan pelaajia ensi kautta varten.
- Uskon, että edessä on avoin ja viihdyttävä peli. Turha meidän on enää lähteä peruuttelemaan, ilman muuta lähdetään hakemaan voittoa. Tulemme pelaamaan oman joukkueemme kautta, vastustajaan reagoidaan vain pelin sisällä, luotsi linjaa lopuksi.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää