Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Espoo haastaa oululaiset sunnuntaina

 
FC Espoo haastaa oululaiset sunnuntaina

FC Espoo kohtaa sunnuntaina AC Oulun Leppävaarassa. Ottelu alkaa klo 18.30.

FC Espoo kärsi edellisellä kierroksella 0-2-tappion PS Kemille vieraissa. Esitys jäi vaisuksi eikä loukkaantumisesta kärsivän joukkueen taakka helpottunut, kun Davids Uhmo sai suoran punaisen myötä kahden ottelun pelikiellon.

- Haastava viikko on ollut takana, joka on mennyt pääosin palautumiseen ja jätkien iskuun saamiseen. Olemme yrittäneet pitää huolta niistä vähistä, jotka ovat jäljellä, päävalmentaja Jussi Nuorela toteaa.

Sunnuntaina Leppävaaraan saapuu AC Oulu, jota Nuorela pitää sekä mielenkiintoisena että miellyttävänä vastustajana. Oululaisilla varmasti riittää otteluun nälkää, sillä se jäi viime kierroksella kotikentällään 1-1-tasapeliin HIFK:n kanssa.

- Oulu on ilman muuta yksi laadukkaimmista joukkueista tässä sarjassa ja yksi ennakkosuosikeista nousijaksi. Melkein voi sanoa, että heillä on liigatasoinen joukkue. He ovat kuitenkin mielestäni miellyttävä vastus. Pelaava jengi ja siitä tulee hyvä mittari ja kokemus meidän jätkille. Sytyttää varmasti, että saa pelata liigajengiä vastaan. AC Oulu meidän kotipelinä on varmasti kauden kohokohtia. Minulla on hyvä fiilis ottelusta.

- Vastustaja tulee ainakin pelaamaan hyvin, sitten nähdään pystytäänkö mekin pelaamaan hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvä peli on tulossa. On mukava pelata sellaisia joukkueita vastaan, jotka haluavat pelata eikä homma mene painimiseksi. Mielenkiintoinen matsi tulossa.

Viime kaudella Ykköseen nousseen ja hyvän debyyttikauden tehneen Espoon alkukausi on ollut vaikea. Loukkaantumisia on tullut harvinaisen paljon, eikä tiukkoja otteluita olla saatu käännettyä kotiin päin. Plakkarissa on kaksi tasapelipistettä.

- Jokainen tiedostaa, että se on pienestä kiinni. Minä uskon ja toivon, että pojat tietävät, että voitto on koko ajan mahdollista. Olemme jokaisessa pelissä ainakin jonkun aikaa pystyneet näyttämään, että pärjäämme ketä vastaan tahansa.
Nuorelan mukaan sairastupa tyhjenee juhannustauon jälkeen, mutta jo sunnuntaina saadaan helpotusta.

- Samuel Carter ja Niko Perera pystyvät pelaamaan sunnuntaina ja ovat hyviä vahvistuksia puolustukseemme.

- Muita ei ole ihan lähiaikoina palaamassa. Toni Takamäki saattaa palata joukkueharjoituksiin ensi viikolla ja on mahdollista, että pystyy pelaamaan juhannusviikolla. Loppujen paluu mennee juhannustauon yli, jolloin alamme kuitenkin odotella Fatonia [Seferi] ja jopa Heiskasen Anttia takaisin. Antti kävi maanantaina nivusleikkauksessa, jonka jälkeen harjoitustaukoa on noin kolme viikkoa. Fatos Syla ja Roschierin Toni ovat varmaan myös kunnossa tauon jälkeen, Nuorela kertoo.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Samuel Carter

Tiedot

Antti Heiskanen

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot

Toni Roschier

Tiedot

Faton Seferi

Tiedot

Fatos Syla

Tiedot

Toni Takamäki

Tiedot


Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Luottopuolustaja Astrit Kabashi nähdään myös tulevalla kaudella EPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Otto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää