Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viihdyttävä kiekkoilta päättyi Bluesin voittoon

4042 paikalle saapunutta kiekkofania sai vastinetta koko rahan edestä, kun Blues kukisti Kärpät laadukkassa ottelussa voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3-2 (0-0, 2-1, 0-1, 0-0).

Ensimmäisessä erässä Blues luisteli aktiivisesti ja piti syötöt lyhyinä halliten kiekkokontrollia. Ajassa 12:04 pääsi Blues kokeilemaan ylivoimansa tehokuutta; kiekko pyöri oululaisten alueella hyvin, mutta laukaukset loistivat poissaolollaan. Loppuerä sujui myös kotijoukkueen hallinnassa, mutta Kärppien Ville Hostikka piti lukemat puhtaina.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi: Blues oli nälkäisempi ja loi useita vaarallisia maalipaikkoja Kärppien maalille. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 30:09, kun Ville Lajunen laukoi tarkan laukauksen siniviivasta ohi Ville Hostikan. Ylivoimamaaliin syöttäjäksi Joakim Eriksson.

Kimmo Koskenkorva tasoitti pelin paluukiekosta ajassa 36:19, mutta vain reilua minuuttia myöhemmin Blues siirtyi jälleen johtoon Tommi Huhtalan väkevällä henkilökohtaisella suorituksella. Huhtala karvasi kiekon kolmen kärppäpelaajan välistä, purjehti laidasta keskelle ja laukoi kiekon yläkulmaan.

Kolmannessa erässä hallinta siirtyi Kärpille ja maagisesti pelannut Petri Koivisto piti pitkään Bluesin johdossa, kunnes ajassa 48:13 Kimmo Koskenkorva teki ottelun toisen maalinsa ylivoimalla.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ratkaisu jäi voittomaalikilpailuun. Voittomaalikilpailussa Bluesilta onnistuivat Tommi Huhtala sekä ratkaisumaalin nimiinsä ottanut Joakim Eriksson.

Neljännen peräkkäisen voiton myötä Blues löytyy sarjataulukosta jo viidentenä.

Seuraava kotiottelu pelataan tulevana sunnuntaina, kun vastaan saapuu paikallisvastustaja Helsingin Jokerit. Ottelu alkaa klo 17:00, tervetuloa!