Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Blues otti kauden avausvoiton

Runkosarjan avausottelussa Lahdessa Pelicans sai vastaansa Bluesin Espoosta. Espoolaisjoukkue oli isäntiään parempi voittaen ottelun 1-2.

Ottelua pelattiin kaksi erää maaleitta, joten kolmanteen erään siirryttiin 0-0 tilanteessa. Kolmannessa erässä Pelicans kuitenkin siirtyi 1-0 johtoon ajassa 49.14 Ryan Laschin toimesta.

Ottelua ehdittiin jatkaa noin viitisen minuuttia, kun Petri Lammassaari iski Bluesille 1-1 tasoituksen Tommi Huhtalan ja Camilo Miettisen syötöistä ajassa 53.21. Tästä ei ehtinyt kulua kuin puolitoista minuuttia, kun Teemu Ramstedt niittasi voittomaalin 1-2 espoolaisille. Esityön maaliin teki Oskari Korpikari. Näin ollen tappioasemasta hienosti noussut Blues toi pisteet kotiin Espooseen.

"Tänään liikuttiin hyvin ja joukkue oli kurinalainen ja sitoutunut, jonka takia vastustaja joutui ottamaan paljon jäähyjä. 1-0 tappioasemasta ensin tasoihin ja siitä 1-2 voittoon nouseminen tekee erittäin hyvää joukkueen itseluottamukselle.", kommentoi Päävalmentaja Lauri Marjamäki.

"Petri Koivisto pelasi erinomaisen pelin tänään maalilla, mutta ylivoimapelissä meillä on parannettavaa.", lisäsi Marjamäki.

Seuraavassa ottelussaan Blues kohtaa vieraissa Helsingin IFK:n ja ensimmäisen kotiottelunsa Blues pelaa viikon päästä perjantaina 23.9. Barona Areenalla, kun vastaan luistelee Ässät Porista.